Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5647 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

(Uses JAVA Applet and Port 1024)
Visit the Chatroom Website

Who's Online
 47 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 Overflow:  5 mins ago
 recedent:  7 mins ago
 Yssing:  10 mins ago
 AdvancedFollower:  30 mins ago
 DruggedBunny:  34 mins ago
 BigD:  35 mins ago
 sTix:  1 hr 3 mins ago
 Blade2019NL:  1 hr 17 mins ago
 zipper:  1 hr 26 mins ago
 cat9921:  1 hr 45 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga Gaming
      /  Frustation
Register To Post

Goto page ( Previous Page 1 | 2 | 3 | 4 )
PosterThread
Spectre660 
Re: Frustation
Posted on 12-Oct-2016 14:59:26
#61 ]
Elite Member
Joined: 4-Jun-2005
Posts: 3569
From: Unknown

@duga

Option if the 7xxx cards work . I use one on my Sam460ex .
Pciex16 extender cable

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
ribdevil 
Re: Frustation
Posted on 12-Oct-2016 15:21:17
#62 ]
Regular Member
Joined: 22-Jan-2010
Posts: 234
From: Vigo - Galicia - Spain

@Spectre660

Thanks.
I try it NOW .

Wish me luck.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Spectre660 
Re: Frustation
Posted on 12-Oct-2016 15:23:08
#63 ]
Elite Member
Joined: 4-Jun-2005
Posts: 3569
From: Unknown

@ribdevil

Good luck .

Quote:

ribdevil wrote:
@Spectre660

Thanks.
I try it NOW .

Wish me luck.

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
ribdevil 
Re: Frustation
Posted on 13-Oct-2016 19:53:44
#64 ]
Regular Member
Joined: 22-Jan-2010
Posts: 234
From: Vigo - Galicia - Spain

@Spectre660

Don't work.

:(

Allways the same.

Black screen after load kickstart.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
duga 
Re: Frustation
Posted on 16-Oct-2016 16:03:19
#65 ]
Regular Member
Joined: 1-May-2012
Posts: 160
From: Unknown

@ribdevil

I have:
Sam440 with latest U-Boot (1.3.1f)
Radeon HD-driver (V1.7)
Serial cable for debugging (if necessary)
PCI to PCI-Express adapter

Unfortunately nothing newer than a Radeon HD 5450, trying to get my hands on a newer/better Radeon HD card. Radeon HD 6xxx is already confirmed working with Sam440, right?

Last edited by duga on 16-Oct-2016 at 04:28 PM.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Rob 
Re: Frustation
Posted on 16-Oct-2016 16:48:38
#66 ]
Elite Member
Joined: 20-Mar-2003
Posts: 5588
From: S.Wales

@duga

Yes 6xx0 cards work with the Sam440. Amigaboing benchmarked compositing on a 9250 vs a HD6450 in this video.

There is still no W3D or Nova driver for it.

If you can get access to one of those MSI cards with the BIOS switch it could be worth testing but I wouldn't suggest you buy one unless it's super cheap or you have another system it would be useful in. They're all full profile cards so you'll need a PCIe flexi riser so you can run it outside the tower.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Hypex 
Re: Frustation
Posted on 17-Oct-2016 14:56:12
#67 ]
Elite Member
Joined: 6-May-2007
Posts: 8722
From: Greensborough, Australia

@ribdevil

If there is no boot logo at all there is probably no point in seeing if both mouse buttons bring up the early menu.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Goto page ( Previous Page 1 | 2 | 3 | 4 )

[ home ][ about us ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright 2000 - 2017 Amigaworld.net.

Amigaworld.net was originally founded by David Doyle