Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5651 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

(Uses JAVA Applet and Port 1024)
Visit the Chatroom Website

Who's Online
 48 guest(s) on-line.
 1 member(s) on-line.


 Cammy

You are an anonymous user.
Register Now!
 Cammy:  3 mins ago
 K-L:  10 mins ago
 wawa:  14 mins ago
 AmigaMac:  17 mins ago
 BigD:  49 mins ago
 Drewlio77:  51 mins ago
 Rob:  1 hr 8 mins ago
 ggw:  1 hr 22 mins ago
 Jasper:  2 hrs 11 mins ago
 Barret:  2 hrs 47 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga Development
      /  What FKeys do you use?
Register To Post

Goto page ( Previous Page 1 | 2 )
PosterThread
khayoz 
Re: What FKeys do you use?
Posted on 16-Sep-2017 23:35:29
#21 ]
Regular Member
Joined: 26-Dec-2004
Posts: 132
From: Stockholm, Sweden

@daveyw
Wow that's some kool Amiga enhancing!

_________________
Amy 416D79 Vampire 500V2+, A600 Vampire 600V2, A1200 060, X5000

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Xenic 
Re: What FKeys do you use?
Posted on 16-Sep-2017 23:45:02
#22 ]
Super Member
Joined: 2-Feb-2004
Posts: 1214
From: Pennsylvania, USA

@tonyw
I use Workbench menus and AmiDock instead of FKeys or similar. With my poor memory, I would need a function key to open a window that displays what all the other function keys do Check out all the hotkeys here: http://allhotkeys.com/

_________________
X1000 with 2GB memory & OS4.1FE

 Status: Offline
Profile     Report this post  
lylehaze 
Re: What FKeys do you use?
Posted on 17-Sep-2017 8:39:59
#23 ]
Super Member
Joined: 1-Sep-2004
Posts: 1108
From: On the Florida - Georgia border.

On every Amiga I have ever owned or used, my first edit is to add LAmiga-ESC as a command to open a shell. This is a replay of an old program called "popcli"

_________________
question=(2b||!(2b))

 Status: Offline
Profile     Report this post  
tonyw 
Re: What FKeys do you use?
Posted on 17-Sep-2017 9:38:54
#24 ]
Elite Member
Joined: 8-Mar-2003
Posts: 3105
From: Sydney (of course)

@Xenic

I know there are lots of hotkeys defined and used on lesser platforms. I was just wondering what other Amiga people use. I only use the one - NewShell for F1, but now I'm intrigued to try some others.

_________________
cheers
tony

Hyperion Support Forum: http://forum.hyperion-entertainment.biz/index.php

 Status: Offline
Profile     Report this post  
jPV 
Re: What FKeys do you use?
Posted on 17-Sep-2017 10:07:33
#25 ]
Cult Member
Joined: 11-Apr-2005
Posts: 571
From: .fi

@Srtest

Quote:

Srtest wrote:

An exampe is the way I use allkeys: I found out I have this generic unknown (from a driver/maker standpoint) remote controller and I wanted to make those shortcuts to fit that controller because it made more sense me than a keyboard. So I made all those shortcuts to when I plug it in. Then I found out about OSDlauncher and replaced my rules with the program defaults. That worked quite well for AmigaAmp.


And if you want to use those shortcuts to work with some other players too (without needing to reconfigure everything), I've made this script for it:
MultiMeedio

I have used it to assign some chinese USB IR remote controller to control all players I use. Same controls work no matter which player I have started.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Hypex 
Re: What FKeys do you use?
Posted on 17-Sep-2017 15:38:02
#26 ]
Elite Member
Joined: 6-May-2007
Posts: 8727
From: Greensborough, Australia

@khayoz

I can't live without CtF. I hate using my friend Amiga because they never have it instead. I don't know how they live without it. A depth gadget is not enough. First thing I do is get it working on my systems and also on my friends.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Goto page ( Previous Page 1 | 2 )

[ home ][ about us ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright 2000 - 2017 Amigaworld.net.

Amigaworld.net was originally founded by David Doyle