Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
6104 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
39 crawler(s) on-line.
 17 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 amigakit:  20 mins ago
 Karlos:  28 mins ago
 fatbob_gb:  36 mins ago
 pixie:  53 mins ago
 DiscreetFX:  59 mins ago
 zipper:  1 hr 13 mins ago
 eliyahu:  1 hr 52 mins ago
 Maijestro:  1 hr 57 mins ago
 jenniferhook12:  2 hrs 14 mins ago
 Minuous:  2 hrs 22 mins ago

/  Forum Index
   /  Website feedback and suggestions
      /  upload not work?
Register To Post

PosterThread
McFly 
upload not work?
Posted on 19-Oct-2005 15:01:12
#1 ]
Member
Joined: 31-Mar-2005
Posts: 30
From: NRW/Germany

hi,

i want to upload a grab from my WB, but it doesn`t work.
IBrowse show me after the upload:

Error occured: CopyfileException

what that?

regards
McFly

ps: sorry for my bad english

_________________
GAP - German AMIGA Podcast
GAP on facebook

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle