Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5813 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
14 crawler(s) on-line.
 17 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 cip060:  6 mins ago
 gryfon:  20 mins ago
 zipper:  23 mins ago
 matthey:  39 mins ago
 Hypex:  50 mins ago
 HousyGT:  51 mins ago
 amisteph:  1 hr 3 mins ago
 Rob:  1 hr 42 mins ago
 NutsAboutAmiga:  1 hr 49 mins ago
 Fl@sh:  2 hrs 26 mins ago

/  Forum Index
   /  Website feedback and suggestions
      /  Re: Website Bugs
Register To Post

Goto page ( Previous Page 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 Next Page )
PosterThread
sibbi 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 1:51:51
#301 ]
Team Member
Joined: 18-Mar-2003
Posts: 626
From: Iceland

@sibbi

And yet another one

_________________
---
Sibbi

Disclaimer:
The opinions stated do not neccesarily represent those of my employer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sibbi 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 1:52:06
#302 ]
Team Member
Joined: 18-Mar-2003
Posts: 626
From: Iceland

@sibbi

And yet another one

Now edited

And edited again

Last edited by sibbi on 22-Apr-2011 at 03:57 AM.
Last edited by sibbi on 22-Apr-2011 at 03:57 AM.

_________________
---
Sibbi

Disclaimer:
The opinions stated do not neccesarily represent those of my employer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sibbi 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 3:57:49
#303 ]
Team Member
Joined: 18-Mar-2003
Posts: 626
From: Iceland

@sibbi

And then replied to it

_________________
---
Sibbi

Disclaimer:
The opinions stated do not neccesarily represent those of my employer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sundown 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 5:02:36
#304 ]
Elite Member
Joined: 30-Aug-2003
Posts: 5117
From: Right here...

@sibbi

Replied to a news thread at www.amigaworld.com & then clicked on "home", took me to home at amigaworld.com.

Seems all the links at the top of the home page take you to the old site.

Last edited by sundown on 22-Apr-2011 at 05:05 AM.

_________________
Hate tends to make you look stupid...

 Status: Offline
Profile     Report this post  
KingKong 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 5:19:00
#305 ]
Member
Joined: 21-Oct-2006
Posts: 95
From: Germany

@sibbi

the "Threaded view" works now better but it looked better in the old version.

I think that the posts with text at the end in this example are wrong. Maybe you should take a look at the old version.

Don't forget the "< ="-bug, it may be serious. (see bug report)

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Boot_WB 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 15:20:45
#306 ]
Super Member
Joined: 14-Feb-2006
Posts: 1134
From: Kingston upon Hull, UK

@sibbi

Editing a post creates a duplicate post, if the edited post is previewed prior to submitting.

This only seems to happen after editing, then previewing, then submitting.
Just editing and submitting does not create a duplicate post.

_________________
Troll - n., A disenfranchised former potential customer who remains interested enough to stay informed and express critical opinions.
opp., the vast majority who voted silently with their feet.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sibbi 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 16:52:17
#307 ]
Team Member
Joined: 18-Mar-2003
Posts: 626
From: Iceland

@sundown

Quote:
Replied to a news thread at www.amigaworld.com & then clicked on "home", took me to home at amigaworld.com. Seems all the links at the top of the home page take you to the old site.


Fixed

_________________
---
Sibbi

Disclaimer:
The opinions stated do not neccesarily represent those of my employer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sibbi 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 17:17:10
#308 ]
Team Member
Joined: 18-Mar-2003
Posts: 626
From: Iceland

@Boot_WB

Quote:
Editing a post creates a duplicate post, if the edited post is previewed prior to submitting. This only seems to happen after editing, then previewing, then submitting. Just editing and submitting does not create a duplicate post.


Thank you for that, allowed us to finally track down the bug that was causing the incorrect reply count!

I believe this is fixed now

_________________
---
Sibbi

Disclaimer:
The opinions stated do not neccesarily represent those of my employer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Jupp3 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 18:07:13
#309 ]
Super Member
Joined: 22-Feb-2007
Posts: 1224
From: Unknown

@sibbi

Post 570here broke the layout for the next comments, I assume it's missing quote end tag.

A proposal:

What about adding "broken layout" & similar issues to "report post"?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
number6 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 18:11:22
#310 ]
Elite Member
Joined: 25-Mar-2005
Posts: 10881
From: In the village

@Jupp3

Already reported. I think it will get addressed after the migration issues are attended to.
Affectionately, we call it a "hanging quote". Heh.

Testing Edit.
Testing Edit with preview.

#6

Last edited by number6 on 22-Apr-2011 at 06:12 PM.
Last edited by number6 on 22-Apr-2011 at 06:12 PM.

_________________
This posting, in its entirety, represents solely the perspective of the author.
*Secrecy has served us so well*

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sibbi 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 18:27:41
#311 ]
Team Member
Joined: 18-Mar-2003
Posts: 626
From: Iceland

@number6

I can't fix it, don't have mod privileges, it's waiting for the attention of a moderator.

_________________
---
Sibbi

Disclaimer:
The opinions stated do not neccesarily represent those of my employer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
number6 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 21:23:36
#312 ]
Elite Member
Joined: 25-Mar-2005
Posts: 10881
From: In the village

@sibbi

I don't think this is a new issue, but since we're going over some things:

(1)Click any news link
(2)Go to right "related links" and click "more news about [category]"
(3)It just refreshes the AW home page, while I would expect it to perhaps show a news listing relating to the specific category.
(4)Same panel. Click on "News by [submitter]" just goes to a profile of the submitter and again, not to what I would expect, a listing of news BY that submitter.

Another issue with news. Might also be a longstanding one:
AW home page/Menu/News
http://www.amigaworld.net/modules/news/archive.php
Clicking on any archive there just refreshes the page.

#6

Last edited by number6 on 22-Apr-2011 at 10:11 PM.

_________________
This posting, in its entirety, represents solely the perspective of the author.
*Secrecy has served us so well*

 Status: Offline
Profile     Report this post  
BrianK 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 22:01:09
#313 ]
Elite Member
Joined: 30-Sep-2003
Posts: 8111
From: Minneapolis, MN, USA

Seems page count / post count listed on the forums review page is broken again?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
number6 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 22:29:59
#314 ]
Elite Member
Joined: 25-Mar-2005
Posts: 10881
From: In the village

@BrianK

Let me clarify that one by example.
Currently under recent topics:
http://www.amigaworld.net/modules/lastposts

Niburu thread shows 513 replies.
Thread total posts=replies+1, since initial post in every thread is never counted as a reply.
I see 532 replies atm.
Also seeing the last page only showing again, after you click on the thread, and NOT in the listing on the recent topic page.

#6

_________________
This posting, in its entirety, represents solely the perspective of the author.
*Secrecy has served us so well*

 Status: Offline
Profile     Report this post  
_PAB_ 
Re: Website Bugs
Posted on 22-Apr-2011 22:37:05
#315 ]
Regular Member
Joined: 20-Sep-2003
Posts: 189
From: Germany

@DaveyD
I already reported by PM: the newsfeed is broken.
The HTML should be removed around the JavaScript code:
http://amigaworld.net/modules/newsfeed/news_js.php
Thanks for fixing.

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sibbi 
Re: Website Bugs
Posted on 23-Apr-2011 1:34:24
#316 ]
Team Member
Joined: 18-Mar-2003
Posts: 626
From: Iceland

@number6

There was bug that caused the reply count to be wrong, actually two seperate ones.

They are both fixed, but they needed manual fixing to repair the damage.

I fixed the front page forums last night, but i went through the entire lastposts list now and fixed every single one to bring it in line with the actual replies.

I also put in some code in the lastposts to not display every single page of the thread, but just the first three, and the last one, like it does in the viewforums page, that reduces the crazy width of that page, and brings it in line with the other pages.

_________________
---
Sibbi

Disclaimer:
The opinions stated do not neccesarily represent those of my employer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sibbi 
Re: Website Bugs
Posted on 23-Apr-2011 1:35:02
#317 ]
Team Member
Joined: 18-Mar-2003
Posts: 626
From: Iceland

@BrianK

See my reply to number6 about the same issue..

_________________
---
Sibbi

Disclaimer:
The opinions stated do not neccesarily represent those of my employer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
number6 
Re: Website Bugs
Posted on 23-Apr-2011 1:38:48
#318 ]
Elite Member
Joined: 25-Mar-2005
Posts: 10881
From: In the village

@sibbi

Quote:
I also put in some code in the lastposts to not display every single page of the thread, but just the first three, and the last one, like it does in the viewforums page, that reduces the crazy width of that page, and brings it in line with the other pages.


Outstanding job. Thanks very much. Looks SO much better.

#6

_________________
This posting, in its entirety, represents solely the perspective of the author.
*Secrecy has served us so well*

 Status: Offline
Profile     Report this post  
TrevorDick 
Re: Website Bugs
Posted on 27-Apr-2011 10:46:24
#319 ]
Elite Member
Joined: 30-Dec-2004
Posts: 2669
From: Wellington

I still have a problem accessing the news archive. Clicking any month in the archive just refreshes the page with the list of months. No news is actually listed for the month selected.

I've tried this in IBrowse, OWB, Firefox and Chrome and get the same results.

Also, despite the recent thread I still can't find/see the insert news item icon. Duh!

TrevorD

_________________
No, I don't need no reason, I'm just breezin'

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sundown 
Re: Website Bugs
Posted on 28-Apr-2011 21:50:30
#320 ]
Elite Member
Joined: 30-Aug-2003
Posts: 5117
From: Right here...

@sibbi

The event calendar can't be advanced past the current month, so no entries can be made.

_________________
Hate tends to make you look stupid...

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Goto page ( Previous Page 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 Next Page )

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle