Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5637 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
59 crawler(s) on-line.
 16 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 freak:  22 mins ago
 eliyahu:  41 mins ago
 dalek:  49 mins ago
 Trekiej:  50 mins ago
 g01df1sh:  1 hr 10 mins ago
 nbache:  1 hr 26 mins ago
 Rob:  1 hr 27 mins ago
 Trixie:  2 hrs 8 mins ago
 K-L:  2 hrs 9 mins ago
 kamelito:  2 hrs 10 mins ago

/  Forum Index
   /  Website feedback and suggestions
      /  Re: Website Bugs
Register To Post

Goto page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 Next Page )
PosterThread
DaveyD 
Website Bugs
Posted on 27-Apr-2003 19:24:59
#1 ]
Team Member
Joined: 5-Jun-2002
Posts: 2732
From: Belfast, N.Ireland

Please report any bugs in this thread.

_________________
Join the Amigaworld.net Supporters Scheme and get your Supporter Tag

 Status: Offline
Profile     Report this post  
alx 
DB_nac97289
Posted on 27-Apr-2003 19:33:19
#2 ]
Super Member
Joined: 7-Mar-2003
Posts: 1224
From: Midlands, UK

For some reason it's compusary to fill in a subject for a reply. And if you double-click the field, it comes up with a cryptic title like this one.

But anyway, keep up the good work

edit

You seem to have fixed it now

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Anonymous 
Re: DB_nac97289
Posted on 6-Sep-2003 1:54:53
# ]

0
0

You might have noticed by now, but quotes of previous posters, within quotes of previous posters, are kind of wonky. So much for my use of the English language, huh?


AmigaOne! Release date is....Can I quote you on that?

 
     Report this post  
_Steve_ 
Re: DB_nac97289
Posted on 6-Sep-2003 3:46:26
#4 ]
Team Member
Joined: 18-Oct-2002
Posts: 6743
From: UK

I have reported this flaw earlier this morning when I first noticed it. Still waiting for some feedback on it

 Status: Offline
Profile     Report this post  
ikir 
Re: Website Bugs
Posted on 6-Sep-2003 9:24:08
#5 ]
Elite Member
Joined: 18-Dec-2002
Posts: 5646
From: Italy

I find no bugs in the last 3 days.... yet

_________________
Amiga News.it
Sam460ex 1,15Ghz
2GB RAM, 120GB Crucial v4 SSD, 32GB SDHC
Radeon HD 6450 1GB

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Elendil 
Re: Website Bugs
Posted on 6-Sep-2003 13:24:50
#6 ]
Regular Member
Joined: 21-Aug-2003
Posts: 123
From: Unknown

Well,

When you are in a forum and reload/refresh to see if new posts have arrived, the browser (firebird) goes back to the top of the page instead of where you were when you refreshed.

I am not sure if this is a site bug or not, but the same thing works with amiga.org.

Anyway, it is not like it is something crucial, but hey...you asked for it :)

Sincerely,

-Kenneth Straarup.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
gemini 
Re: Website Bugs
Posted on 6-Sep-2003 15:58:03
#7 ]
Cult Member
Joined: 13-Jan-2003
Posts: 662
From: Unknown

Ont thing I have noticed is that the forum always comes up as oldest first, even tho I have set newest first in my account. However in the news it does do correctly.

I am using Mozilla

Gemini

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
alx 
Re: Website Bugs
Posted on 6-Sep-2003 18:37:36
#8 ]
Super Member
Joined: 7-Mar-2003
Posts: 1224
From: Midlands, UK

Sometimes the banana ( ) doesn't dance, and the only way to make him start again is to refresh

This is due to the browser you are using not looping GIF animations, this is nothing we can fix - DaveP

(Slightly) more seriously, can you change the smilie codes so they are all consistant? The older ones have colons on either end, and the newer ones only have one at the start.

Since I'm having to nitpick so much, this shows how great the site is

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
m3x 
Re: Website Bugs
Posted on 6-Sep-2003 20:06:07
#9 ]
Regular Member
Joined: 15-May-2003
Posts: 309
From: Bologna, Italy

When adding an URL, the web site title isn't shown, I'd to add it manually (using Mozilla/ppc)

Ciao

Massimiliano Tretene, S o f t 3

_________________
Massimiliano Tretene, ACube Systems, Soft3

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Bodie_CI5 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 6:26:05
#10 ]
Elite Member
Joined: 29-Jul-2003
Posts: 6739
From: Unknown

Quote:

alx wrote:
Sometimes the banana ( ) doesn't dance, and the only way to make him start again is to refresh



Yeah it's true! My nana doesn't wanna dance .

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Anonymous 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 12:24:31
# ]

0
0

I just noticed that on the page where all the different forums are listed, about 2 inches below the amount of members the site has,

The time now is 7-Sep-2003
You last visited: 7-Sep-2003 3:44:48


It doesen't actually TELL you the time, but claims it does. Just the date is listed.


AmigaOne! "Does anyone really know what time it is?" - sung by ????????

 
     Report this post  
Bodie_CI5 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 12:28:37
#12 ]
Elite Member
Joined: 29-Jul-2003
Posts: 6739
From: Unknown

Oh yeah and another thing. (Sorry DaveyD)

The "Who's Online" thing, is not really a true indicator of who is on and who isn't. Sometimes like when my brother has looged off and then I have gone on, it could take up to 10 mins for it to be refreshed.

But it's probably nothing, so you don't really need to worry about it.

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Anonymous 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 12:38:37
# ]

0
0

Problem is, the windows or linux that are running this, aren't real time OSs.


A1!


edit -
Hey, staticman, good to read you!!
Slipped this in here, this thread shoudn't be flooded with chit-chat, just bugs. Had to comment because he said bon voyage, but poped in anyhow.
- edit

 
     Report this post  
Anonymous 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 12:44:01
# ]

0
0

A forum index button wud be good

 
     Report this post  
Bodie_CI5 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 12:47:07
#15 ]
Elite Member
Joined: 29-Jul-2003
Posts: 6739
From: Unknown

LOL atheist!

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Anonymous 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 14:17:53
# ]

0
0

Not the "forums" button but one which takes you straight back to the home page

 
     Report this post  
_Steve_ 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 15:24:09
#17 ]
Team Member
Joined: 18-Oct-2002
Posts: 6743
From: UK

Also, when posting on forum threads that have several pages, once your post is submitted, you are not always taken to your post, but to the first page of the thread.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
unclecurio 
Re: Website Bugs
Posted on 7-Sep-2003 15:30:16
#18 ]
Regular Member
Joined: 22-Jan-2003
Posts: 411
From: Edinburgh, Scotland

Quote:

Elendil wrote:
Well,

When you are in a forum and reload/refresh to see if new posts have arrived, the browser (firebird) goes back to the top of the page instead of where you were when you refreshed.

I am not sure if this is a site bug or not, but the same thing works with amiga.org.

Anyway, it is not like it is something crucial, but hey...you asked for it :)

Sincerely,

-Kenneth Straarup.


I've noticed other problems with firebird - the URL and QUOTE functions don't work properly - I just get empty tags.

--Edit

Just noticed this is the same as m3x's post

_________________
Folding@Home Team AmigaWorld no: 33424

 Status: Offline
Profile     Report this post  
DaveyD 
Re: Website Bugs
Posted on 8-Sep-2003 21:45:41
#19 ]
Team Member
Joined: 5-Jun-2002
Posts: 2732
From: Belfast, N.Ireland

We (the dev team) wil try our best to fix the bugs listed here.

Thanks
DaveyD

_________________
Join the Amigaworld.net Supporters Scheme and get your Supporter Tag

 Status: Offline
Profile     Report this post  
DaveyD 
Re: Website Bugs
Posted on 8-Sep-2003 21:55:50
#20 ]
Team Member
Joined: 5-Jun-2002
Posts: 2732
From: Belfast, N.Ireland

Quote:
alx wrote:

(Slightly) more seriously, can you change the smilie codes so they are all consistant? The older ones have colons on either end, and the newer ones only have one at the start.


There's a very good reason that some similie codes have one colon on the left and others have a colon at each end, for example : flame : the colon on the right is to prevent it matching flame in the smilie code for flamewar which is : flamewar

Quote:
Bodie_CI5 wrote:

The "Who's Online" thing, is not really a true indicator of who is on and who isn't. Sometimes like when my brother has looged off and then I have gone on, it could take up to 10 mins for it to be refreshed.


Thats because you both have the same IP address

_________________
Join the Amigaworld.net Supporters Scheme and get your Supporter Tag

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle