Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5704 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

(Uses JAVA Applet and Port 1024)
Visit the Chatroom Website

Who's Online
 44 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 Jasper:  17 mins ago
 zipper:  24 mins ago
 K-L:  32 mins ago
 lionstorm:  32 mins ago
 Yssing:  51 mins ago
 nikosidis:  57 mins ago
 outrun1978:  1 hr 4 mins ago
 vox:  1 hr 14 mins ago
 Hypex:  1 hr 37 mins ago
 SimplePPC:  1 hr 45 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga OS4 Software
      /  PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Register To Post

PosterThread
gerograph 
PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Posted on 11-Nov-2017 20:09:20
#1 ]
Cult Member
Joined: 5-Dec-2007
Posts: 893
From: Moers - Germany

Is there anybody who runs PageStream 4.1 under AOS 4.1. FE (Final Edition !!!!) ?
Especially the Page Palette Window. If I choose Window/Show Page Palette in the Menu, PGS doesn't react anymore?

If so, which Version exactly are using?

thanx for hints

_________________
Geomarketing at
www.geobiz.de
www.gebietsplanung.net
www.geomarketing-consultant.de

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Lazi 
Re: PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Posted on 11-Nov-2017 20:34:46
#2 ]
Cult Member
Joined: 5-Apr-2005
Posts: 634
From: Pomaz, Hungary

@gerograph

OS4.1 FEU1
PGS 4.1.5.6

The main program is working with all functions. Using it almost every day since OS4.0 pre-release.

The things that does not work:

- TextFX extension's window. (However TextFX functions from the Scripts menu are working)
- HHV
- BME

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Paul 
Re: PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Posted on 12-Nov-2017 1:28:21
#3 ]
Cult Member
Joined: 7-Mar-2003
Posts: 611
From: Michigan

@gerograph

I have the same results and same specs as Lazi. PgS 4.1.5.6 runs and shows the page palette on my A1XE with OS4.1FE update 1. But I've been using version 5 on Windoze more than version 4 on the Amiga.

Paul

_________________
Builder of Frankenthousand, the monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4

 Status: Offline
Profile     Report this post  
gerograph 
Re: PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Posted on 18-Nov-2017 9:28:39
#4 ]
Cult Member
Joined: 5-Dec-2007
Posts: 893
From: Moers - Germany

Thank you everybody for information....

the installscript didn't copy "SoftLogic.font" and corresponding drawer into SYS:fonts. After running FixFonts everything works. However, very strange that you will find SoftLogic.font + drawer inside the FONTS: assign (where FONTS: is a multiple assign pointing to SYS:fonts and PageStream:fonts...

_________________
Geomarketing at
www.geobiz.de
www.gebietsplanung.net
www.geomarketing-consultant.de

 Status: Offline
Profile     Report this post  
MichaelMerkel 
Re: PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Posted on 18-Nov-2017 12:45:47
#5 ]
Cult Member
Joined: 9-Mar-2003
Posts: 810
From: Ilvesheim, Germany

@gerograph

Quote:

gerograph wrote:
Thank you everybody for information....

the installscript didn't copy "SoftLogic.font" and corresponding drawer into SYS:fonts. After running FixFonts everything works. However, very strange that you will find SoftLogic.font + drawer inside the FONTS: assign (where FONTS: is a multiple assign pointing to SYS:fonts and PageStream:fonts...


you don't need to copy the soflogic font to sys:fonts!
as you spotted it is in pagestream:fonts which is added to the fonts: assign so pagestream can load it.
fixfonts may be a good idea.

regards...
michael

_________________
Michael Merkel
(Michael.Merkel@gmx.net Home)
Member of Amiga-Freunde Pfalz, OS4 Welt

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Pierre55 
Re: PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Posted on 19-Nov-2017 18:57:25
#6 ]
Regular Member
Joined: 2-Apr-2005
Posts: 292
From: Quebec, Canada

@gerograph

I use the version 4.1.5.6 on my AmigaOne XE...

The 5.0 PPC version doen't start at all, the app freeze! I'm waiting an answer from the Pagestream support.

Bye!

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Trixie 
Re: PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Posted on 19-Nov-2017 20:12:34
#7 ]
Super Member
Joined: 1-Sep-2003
Posts: 1629
From: Czech Republic

@Pierre55

Quote:
The 5.0 PPC version doen't start at all, the app freeze! I'm waiting an answer from the Pagestream support.

The man's gone, the money's gone, you may as well wait forever. Like most of us buggers who paid for the darn thing and never received a working version.

_________________
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
SAM440ep-flex @ 667MHz / 1GB RAM / Radeon 9250 / AmigaOS 4.1 Final Edition

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Lazi 
Re: PageStream 4.1 and AOS 4.1 FE???
Posted on 19-Nov-2017 21:24:46
#8 ]
Cult Member
Joined: 5-Apr-2005
Posts: 634
From: Pomaz, Hungary

@Trixie

It would be a much better investment for A-Eon than ImageFX and Aladdin together could be.

Last edited by Lazi on 19-Nov-2017 at 09:25 PM.

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright 2000 - 2017 Amigaworld.net.

Amigaworld.net was originally founded by David Doyle