Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5637 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
56 crawler(s) on-line.
 11 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 umisef:  7 mins ago
 Overflow:  14 mins ago
 pavlor:  26 mins ago
 kamelito:  34 mins ago
 Rob:  53 mins ago
 K-L:  1 hr 35 mins ago
 recedent:  2 hrs 26 mins ago
 SimplePPC:  2 hrs 35 mins ago
 BSzili:  2 hrs 37 mins ago
 jacknife:  3 hrs 3 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga OS4.x \ Workbench 4.x
      /  AmiStore and Updater
Register To Post

PosterThread
sicky 
AmiStore and Updater
Posted on 27-May-2019 9:02:22
#1 ]
Elite Member
Joined: 11-Mar-2003
Posts: 2828
From: Essex, UK

Hi Guys

When I booted my AmigaOne X5000 this morning it failed to boot saying DH0: was corrupt. So I booted from supplied memory stick and recovered. It is now working but have lost all my settings etc. I have got most stuff working now but cannot login to AmiStore or Updater. When I log into AmiStore it takes may password but shows I'm not logged in, when I try to login to Updater it shows following requester:

Unable to login to AmiShereServer

I have put in all my correct details. Can anyone help?

Thanks

Mick

_________________
SAM 460 with 2GB or RAM, 1000GB HD, 4 port SATA, DVDRW drive and Radeon HD 4650 GFX card.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Hypex 
Re: AmiStore and Updater
Posted on 27-May-2019 16:06:53
#2 ]
Elite Member
Joined: 6-May-2007
Posts: 9538
From: Greensborough, Australia

@sicky

I hate that. Got your settings backed up anywhere? If you fail to prepare you are preparing to fail. Yes annoying I know. But I know what it's like.

What filesystem are you using? You should in the least be able to recover it. If not from copying off files then from PartitionWizard.

It may be an AmiStore bug if gives no log in error. Sure I have seen it ignore wrong password. Giving indication it had logged in.

Another thing to check is if you can login directly on the A-EON site:
https://www.amisphere.com/download

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle