Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5688 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
25 crawler(s) on-line.
 38 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 BigD:  55 mins ago
 tekmage:  1 hr 12 mins ago
 terminills:  1 hr 26 mins ago
 resle:  1 hr 36 mins ago
 Samurai_Crow:  1 hr 41 mins ago
 eliyahu:  1 hr 42 mins ago
 ggw:  1 hr 46 mins ago
 DiscreetFX:  2 hrs 2 mins ago
 Rob:  2 hrs 4 mins ago
 Jasper:  2 hrs 7 mins ago

/  Forum Index
   /  Classic Amiga Software
      /  3.1.4(.1) Setup help
Register To Post

PosterThread
smartroad 
3.1.4(.1) Setup help
Posted on 7-Nov-2019 17:32:35
#1 ]
Regular Member
Joined: 13-Feb-2005
Posts: 195
From: United Kingdom

I am going to be installing 3.1.4 on my A1200 (with ROMs) and want to start from scratch. I am using WinUAE to setup my machine and will copy it over to a real HDD for my A1200 once happy. Doing WinUAE just because accessing the 'net is easier than on my A1200!

My A1200 currently has an ACA1221ec accelerator with 8MB FastRAM.

Does anyone have any advice on software to install? All I can think of at the moment are FullPallette and VisualPrefs, plus some sort of dock and my network software. Given the limited resources of this machine I can't go to fancy. One thing I do miss is the ability to copy an icon using the icon information display, not sure what software makes that possible on 3.9.

I'd appreciate any thoughts people have!

 Status: Offline
Profile     Report this post  
NutsAboutAmiga 
Re: 3.1.4(.1) Setup help
Posted on 9-Nov-2019 10:01:06
#2 ]
Elite Member
Joined: 9-Jun-2004
Posts: 11151
From: Norway

@smartroad

Def Icons I belive does that (It's a commodity, something that goes into wbstartup), there are stuff that can be simply copied from OS3.5 or OS3.9 like sys:classes, there are stuff you should not copy over like prefs and so on, .prefs format is not backwards nor forwards compatible. I can go into way that is, but its not that interesting. but I guess you need deficons.prefs from sys:prefs/env-archive/deficons.prefs, should not be issue to copy that as your not replceing any existing file.

Last edited by NutsAboutAmiga on 09-Nov-2019 at 10:07 AM.
Last edited by NutsAboutAmiga on 09-Nov-2019 at 10:05 AM.

_________________
Please check out my software:
Excalibur, Basilisk 2, AmigaInputAnywhere.
LiveForIt-Music
http://lifeofliveforit.blogspot.no/

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle