Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5829 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
57 crawler(s) on-line.
 13 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 mdr:  9 mins ago
 rob_d:  10 mins ago
 OneTimer1:  12 mins ago
 Jasper:  19 mins ago
 AP:  29 mins ago
 lionstorm:  32 mins ago
 K-L:  38 mins ago
 amigadave:  46 mins ago
 amyren:  46 mins ago
 tygre:  51 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga OS4 Software
      /  TuneNet not working with radio station's and mp3
Register To Post

PosterThread
dirkzwager 
TuneNet not working with radio station's and mp3
Posted on 11-Feb-2020 10:19:24
#1 ]
Member
Joined: 9-Aug-2019
Posts: 86
From: Belgium, LImburg, Bilzen

I have TuneNet from my enhance software on my Sam460.
when i want to start a radio station, there is a pop-up that i must install the mpega.library.
If i clik to the link to download the pugin, than i come in the Amistore but there is noting posible.
I read the manual and i have instal the mpga_libmad.lha to sys/libs.
There is now in the map: sys/libs/mpega_libmad/mpega.library.os4 and a lot of other stuf.

Stil the same problem. Tunenet give me the same pop-up that i must install the Lib or it is not posible to play MP3.
What do i wrong?


_________________
Amiga 500+,
Pi 3b+ and Amiga os 3.10
Amikit XE usb Stick
Powerbook 17" and MorphOS 3.13
PowerMac G5 2.3 MP and MorphOS 3.13
Sam 460 with Amiga os 4.1
www.sitedesign.be

 Status: Offline
Profile     Report this post  
smf 
Re: TuneNet not working with radio station's and mp3
Posted on 11-Feb-2020 10:23:33
#2 ]
Regular Member
Joined: 15-Mar-2003
Posts: 291
From: Vxj, Sweden

@dirkzwager

rename mpega.library.os4 to just mpega.library and place it in libs:

 Status: Offline
Profile     Report this post  
dirkzwager 
Re: TuneNet not working with radio station's and mp3
Posted on 11-Feb-2020 10:28:47
#3 ]
Member
Joined: 9-Aug-2019
Posts: 86
From: Belgium, LImburg, Bilzen

@smf

Quote:

smf wrote:
@dirkzwager

rename mpega.library.os4 to just mpega.library and place it in libs:


Thanks. It works now.
of course stupid from me.
Thanks a lot

_________________
Amiga 500+,
Pi 3b+ and Amiga os 3.10
Amikit XE usb Stick
Powerbook 17" and MorphOS 3.13
PowerMac G5 2.3 MP and MorphOS 3.13
Sam 460 with Amiga os 4.1
www.sitedesign.be

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle