Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5752 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
73 crawler(s) on-line.
 19 guest(s) on-line.
 1 member(s) on-line.


 Hammer

You are an anonymous user.
Register Now!
 Hammer:  7 secs ago
 BSzili:  5 mins ago
 klapdeur:  6 mins ago
 Georg:  12 mins ago
 Livebyfaith:  21 mins ago
 MEGA_RJ_MICAL:  24 mins ago
 BigD:  32 mins ago
 NutsAboutAmiga:  35 mins ago
 emeck:  39 mins ago
 Frank:  45 mins ago

/  Forum Index
   /  Classic Amiga Hardware
      /  Amiga 2500 floppy errors
Register To Post

PosterThread
Exfso 
Amiga 2500 floppy errors
Posted on 31-May-2020 7:32:06
#1 ]
New Member
Joined: 29-May-2020
Posts: 3
From: Unknown

I have recently got my 2500 out of mothballs in an attempt to do something different during the lock down. Whilst it boots with the hard drive and all the normal stuff happens, both Floppy drives are shown as DF0:???? and DF1:???? I have pulled them down and cleaned everything but they were pretty well pristine as the computer was stored in its original packaging and that is pretty well dust proof as well as moisture resistant.
One drive being dodgy, maybe, but both, that sounds very strange indeed. I have checked the cabling and it is as it should be, so I am somewhat mystified. Any ideas etc much appreciated.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
ilamariya 
Re: Amiga 2500 floppy errors
Posted on 23-Jun-2020 12:59:27
#2 ]
New Member
Joined: 17-Jun-2020
Posts: 2
From: Unknown

@Exfso

[SPAM removed]

Last edited by _Steve_ on 25-Jun-2020 at 07:15 PM.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
amigat 
Re: Amiga 2500 floppy errors
Posted on 23-Jun-2020 18:35:31
#3 ]
Regular Member
Joined: 28-Nov-2007
Posts: 232
From: wales

@Exfso

make sure the all the chips on the motherboard are in the sockets just give them a push into socket
that most likly to be the problem also check the battery are, if been leaking , remove battery clean area

Last edited by amigat on 23-Jun-2020 at 06:36 PM.

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle