Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
6093 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
24 crawler(s) on-line.
 11 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 michalsc:  8 mins ago
 Frank:  49 mins ago
 AP:  59 mins ago
 Vidar:  1 hr 3 mins ago
 Trixie:  1 hr 5 mins ago
 ilbarbax:  1 hr 17 mins ago
 zipper:  1 hr 21 mins ago
 NutsAboutAmiga:  1 hr 25 mins ago
 MEGA_RJ_MICAL:  1 hr 31 mins ago
 Turrican3:  1 hr 42 mins ago

/  Forum Index
   /  General Technology (No Console Threads)
      /  make atari 8 bit run c64 basic
Register To Post

PosterThread
hardwaretech 
make atari 8 bit run c64 basic
Posted on 14-Aug-2021 6:51:59
#1 ]
Member
Joined: 5-May-2010
Posts: 36
From: blaine minnesota usa

https://github.com/unbibium/atari64

 Status: Offline
Profile     Report this post  
_Steve_ 
Re: make atari 8 bit run c64 basic
Posted on 19-Aug-2021 23:19:26
#2 ]
Team Member
Joined: 17-Oct-2002
Posts: 6786
From: UK

@hardwaretech

Robin (from 8-bit show and tell) has a good video on this on youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=mxi5_VhxkJQ

_________________
Test sig

 Status: Offline
Profile     Report this post  
ferrels 
Re: make atari 8 bit run c64 basic
Posted on 20-Aug-2021 4:48:44
#3 ]
Cult Member
Joined: 20-Oct-2005
Posts: 869
From: Arizona

@hardwaretech

It's pretty useless because it doesn't support loading files from disk.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
OldAmigan 
Re: make atari 8 bit run c64 basic
Posted on 20-Aug-2021 18:25:32
#4 ]
Cult Member
Joined: 25-Dec-2003
Posts: 660
From: Dumfries, Scotland

@ferrels

Not yet, but its a WIP

_________________
Fred Booth
========================================
A500, A600, A1200 c/w Mediator and 030
AmigaOne and OS4.1
Mac LCII, G4 Powermac running OSX + Amigakit and MorphOS 3.0
Dell Mini 10 Netbook running IcAros and AmigaForever+Amikit+AmigaSys
2006 Macb

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle