Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5630 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel

Who's Online
65 crawler(s) on-line.
 10 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 khayoz:  6 mins ago
 tygre:  58 mins ago
 ggw:  2 hrs ago
 AmeegaGuy:  2 hrs 15 mins ago
 Steady:  2 hrs 39 mins ago
 scuzz:  2 hrs 46 mins ago
 Rob:  2 hrs 57 mins ago
 hth313:  3 hrs 12 mins ago
 Argo:  3 hrs 40 mins ago
 amigakit:  4 hrs 5 mins ago

AmigaWorld - Amiga Community Portal


SDL_Mixer mess up - let me make up for it!

Date 6-Feb-2009 0:04:43
Topic: hardware OS4


I messed up my release of SDL_Mixer, I added MIDI support and screwed up MP3 and OGG.

I have fixed that now, so if you downloaded the new release (1.2.7-r2) download the new fixed 1.2.7-r3 that i just uploaded. Everything including MIDI works in this version. You can also use AmiUpdate, it will pick the correct working version for you if you have enabled the SDK database... (Please click read more)

Download the fixed version with working MIDI here.

Sorry for the screw up, friends.

I needed something to test my fixed SDL_Mixer with, here's a clue on what's to come soon!





This article comes from AmigaWorld - Amiga Community Portal
https://amigaworld.net

The URL for this story is:
https://amigaworld.net/article.php?storyid=4754