Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5764 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

(Uses JAVA Applet and Port 1024)
Visit the Chatroom Website

Who's Online
 64 guest(s) on-line.
 1 member(s) on-line.


 Wumpus

You are an anonymous user.
Register Now!
 Wumpus:  1 secs ago
 eliyahu:  36 mins ago
 Kremlar:  43 mins ago
 Rob:  1 hr 11 mins ago
 IRTheBorg:  1 hr 15 mins ago
 apsturk:  1 hr 27 mins ago
 BigD:  1 hr 42 mins ago
 matthey:  2 hrs 28 mins ago
 wawa:  2 hrs 35 mins ago
 OlafS25:  2 hrs 39 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga OS4 Software
      /  SMTube : new version on OS4Depot
Register To Post

Goto page ( Previous Page 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Next Page )
PosterThread
realize 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 1-Jul-2016 10:37:38
#81 ]
Super Member
Joined: 14-Apr-2003
Posts: 1786
From: nyc

@ChrisH

My Peg2 os4 u6 is rock solid with SM Tube. Full speed full frame good sound for hours if needed..

 Status: Offline
Profile     Report this post  
zzd10h 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 1-Jul-2016 12:43:38
#82 ]
Amiga Developer Team
Joined: 21-May-2012
Posts: 1053
From: Unknown

@all
Happy to see that it is used and that it works fine

@tlosm
Therefore, it works too on X5000 ?

_________________
http://apps.amistore.net/zTools

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Deniil715 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 1-Jul-2016 14:16:44
#83 ]
Elite Member
Joined: 14-May-2003
Posts: 4158
From: Sweden

@ChrisH

If you happened to have opened a youtube site in Odyssey first, then the machine will have become unstable and anything can crash it, especially SMTube+mplayer which are both big, complex programs with high risk of accessing trashed memory.

_________________
- Don't get fooled by my avatar, I'm not like that (anymore, mostly... maybe only sometimes)
> Amiga Classic and OS4 developer for OnyxSoft.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
ChrisH 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 1-Jul-2016 22:31:56
#84 ]
Elite Member
Joined: 30-Jan-2005
Posts: 6673
From: Unknown

@Deniil715
I think everything has been a lot more stable for me since I made Odyssey default to having JavaScript disabled, and then automatically enabling JavaScript for just the main sites that need it (using "URL Settings")...

Last edited by ChrisH on 01-Jul-2016 at 10:32 PM.

_________________
Author of the PortablE programming language.
I can usually be found on www.Amigans.net (my favourite Amiga forum).
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...

 Status: Offline
Profile     Report this post  
zzd10h 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 12-Feb-2017 14:55:42
#85 ]
Amiga Developer Team
Joined: 21-May-2012
Posts: 1053
From: Unknown


New update of SMTube on OS4DEpot and AmiUpdate

17/12/11 : port of the latest 17.1.0 svn8442

* Fix VEVO videos

* [AmigaOS 4] Added latest "Download" 1.4 download program from Tuomas Hokka

* [AmigaOS 4] Added ""%u"" for new Emotion video player (""%u"" works too with
MPlayer) (ONLY for new installations otherwise you will have to change it manuall, see below)

* [AmigaOS 4] How to configure Emotion ?

1) open ENVARC:SMTube.ini to comment MPlayer and add Emotion

APPDIR:EmotionDemo
**-vo comp -ao sdl -cache 8192 -cache-min 20
**APPDIR:MPlayer-altivec

2) Open SMTube / Settings menu
-Players tab
-Edit "PlayVideo.rexx"
-check that stream ""%u"" is specified (double-quotes around %u)
These ""%u"" works too if MPlayer is used




Certainly that you will encounter these problems if you use FE update 1 :

Proc: problem come from new FE Update 1 SObjs libpng and new libfontconfig.

"solution", revert to previous libfontconfig and install libxml2
http://www.os4depot.net/share/library/xml/libxml2.lha

see infos here :
http://www.amigans.net/modules/xforum/viewtopic.php?post_id=105027#forumpost105027

_________________
http://apps.amistore.net/zTools

 Status: Offline
Profile     Report this post  
kyle 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 12-Feb-2017 21:10:40
#86 ]
Cult Member
Joined: 15-Oct-2006
Posts: 856
From: Livorno, Italy

@zzd10h

Great work as usual, I'll install ad soon as I can

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Nicsoft 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 8:30:01
#87 ]
Regular Member
Joined: 5-Sep-2004
Posts: 235
From: Sweden

@zzd10h

Quote:

Certainly that you will encounter these problems if you use FE update 1 :

Proc: problem come from new FE Update 1 SObjs libpng and new libfontconfig.

"solution", revert to previous libfontconfig and install libxml2
http://www.os4depot.net/share/library/xml/libxml2.lha

see infos here :
http://www.amigans.net/modules/xforum/viewtopic.php?post_id=105027#forumpost105027


Won't Qt be fixed/updated? To address with these issues..?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
pvanni 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 8:33:43
#88 ]
Regular Member
Joined: 25-Aug-2003
Posts: 463
From: Lecco, Italy

@Nicsoft
I think that libfontconfig.so in Update 1 it's broken

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Nicsoft 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 9:37:11
#89 ]
Regular Member
Joined: 5-Sep-2004
Posts: 235
From: Sweden

@pvanni

Quote:

pvanni wrote:
@Nicsoft
I think that libfontconfig.so in Update 1 it's broken


OK. Strange... How do I "revert to previous libfontconfig" in an "easy" way then?
Should'nt we inform Hyperion or something..?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
pvanni 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 10:59:23
#90 ]
Regular Member
Joined: 25-Aug-2003
Posts: 463
From: Lecco, Italy

@Nicsoft
in SOBJS: you must rename libfontconfig.so to what you want (in case you would revert to the new version) than you must copy libfontconfig.so from the 4.1 Final SObjs drawer to SOBJS: of
your installation, after a reboot the old version is in use

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Nicsoft 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 12:15:44
#91 ]
Regular Member
Joined: 5-Sep-2004
Posts: 235
From: Sweden

@pvanni

Thanks! I'll try that when I get home (after work)...

 Status: Offline
Profile     Report this post  
zzd10h 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 21:17:51
#92 ]
Amiga Developer Team
Joined: 21-May-2012
Posts: 1053
From: Unknown

libfontconfig.so from FE Update 0

http://www.indiego.rocks/file/download/251b1b6da8d59e2a20a880cfe56ec2e0

_________________
http://apps.amistore.net/zTools

 Status: Offline
Profile     Report this post  
kyle 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 22:00:59
#93 ]
Cult Member
Joined: 15-Oct-2006
Posts: 856
From: Livorno, Italy

@zzd10h

I miss libxml2.so.11 after update od SmTube

 Status: Offline
Profile     Report this post  
zzd10h 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 22:42:07
#94 ]
Amiga Developer Team
Joined: 21-May-2012
Posts: 1053
From: Unknown

@kyle

even with old libfontconfig or by downloading http://www.os4depot.net/share/library/xml/libxml2.lha ?

_________________
http://apps.amistore.net/zTools

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Plexus 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 13-Feb-2017 23:09:57
#95 ]
Regular Member
Joined: 29-Sep-2003
Posts: 244
From: SWEDEN (Sverige)

@all


copy from SDK:local/newlib/lib/libxml2.so.11 to SObjs

SObj in Workbench ,na

work here, thanks for tips, now smtube rule again

_________________
AmigaOne X5000, AmigaOS 4.1 Final Edition
(Long Live The Amiga)

 Status: Offline
Profile     Report this post  
kyle 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 14-Feb-2017 20:34:30
#96 ]
Cult Member
Joined: 15-Oct-2006
Posts: 856
From: Livorno, Italy

@zzd10h

Fixed

But I have always the following messages:

Fontconfig warning: "fonts:fontconfig/etc/fonts:fontconfig/conf.d/45-latin.conf", line 55: Having multiple in isn't supported and may not work as expected

Although it works well, there's a way to fix also these advertisement?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Nicsoft 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 14-Feb-2017 21:27:14
#97 ]
Regular Member
Joined: 5-Sep-2004
Posts: 235
From: Sweden

@zzd10h

Quote:

zzd10h wrote:
libfontconfig.so from FE Update 0

http://www.indiego.rocks/file/download/251b1b6da8d59e2a20a880cfe56ec2e0


Using libfontconfig.so from FE Update 0 with:
http://os4depot.net/index.php?function=showfile&file=library/misc/qt-minimal.lha
Results in three font "error"-messages (in a window)..!

But with libfontconfig.so from FE Update 1, no font "error"-messages. Strange...

Last edited by Nicsoft on 15-Feb-2017 at 12:01 PM.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
zzd10h 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 14-Feb-2017 21:32:46
#98 ]
Amiga Developer Team
Joined: 21-May-2012
Posts: 1053
From: Unknown

@Nicsoft

Right, with libfontconfig update 0, you have 3 warnings BUT with libfontconfig from update 1, Qt programs are very very slow to start. No ?

_________________
http://apps.amistore.net/zTools

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Nicsoft 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 14-Feb-2017 23:19:52
#99 ]
Regular Member
Joined: 5-Sep-2004
Posts: 235
From: Sweden

@zzd10h

Yes that's correct. And with libfontconfig from update 1,
Qt programs are CPU-"hungry"!
So we need a new libfontconfig, I presume..?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
zzd10h 
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Posted on 9-Jan-2018 20:45:16
#100 ]
Amiga Developer Team
Joined: 21-May-2012
Posts: 1053
From: Unknown

SMTube 17.5 available on OS4Depot and AmiUpdate.

18/01/09 : port of the latest 17.5.0 svn8595

* YouTube no more allow to don't use HTTPS protocol.
In previous versions, YT_DISCARD_HTTPS define was used. It doesn't work anymore.

=> with this version, SMTube doesn't work anymore with Emotion (at least with v1.1) but it works with recent MickJT-MPlayer (tested with v1.0.1).

Therefore, don't forget to modify your ENVARC:SMTube.ini if you used Emotion

More informations here : https://forum.smplayer.info/viewtopic.php?f=14&t=9061

Last edited by zzd10h on 09-Jan-2018 at 08:45 PM.

_________________
http://apps.amistore.net/zTools

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Goto page ( Previous Page 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Next Page )

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright 2000 - 2017 Amigaworld.net.

Amigaworld.net was originally founded by David Doyle