Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
6147 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
81 crawler(s) on-line.
 20 guest(s) on-line.
 1 member(s) on-line.


 BigD

You are an anonymous user.
Register Now!
 BigD:  2 mins ago
 amigakit:  12 mins ago
 Mobileconnect:  13 mins ago
 amisteph:  14 mins ago
 Krethx:  35 mins ago
 AmiDARK:  35 mins ago
 Rob:  46 mins ago
 number6:  46 mins ago
 kolla:  58 mins ago
 evilFrog:  1 hr ago

/  Forum Index
   /  Classic Amiga Software
      /  OS3.9 unarchiving problem with UnARC
Register To Post

Goto page ( Previous Page 1 | 2 | 3 )
PosterThread
number6 
Re: OS3.9 unarchiving problem with UnARC
Posted on 25-Jul-2014 18:46:22
#41 ]
Elite Member
Joined: 25-Mar-2005
Posts: 11032
From: In the village

@Chris_Y

Quote:
That's definitely the directory problem salass00 mentioned.


Understood.

Voodoo-x extracts the entire archive without having to click "ok" btw.
The error messages there in seperate window read "name of file exists as a directory".

#6

_________________
This posting, in its entirety, represents solely the perspective of the author.
*Secrecy has served us so well*

 Status: Offline
Profile     Report this post  
MickJT 
Re: OS3.9 unarchiving problem with UnARC
Posted on 25-Jul-2014 18:50:31
#42 ]
Cult Member
Joined: 13-Jan-2005
Posts: 525
From: Adelaide, South Australia

@salass00

That link is where I went to before. It's 10 years old, and doesn't look like anything Chris Young used to modify and make XAD_lha that's on OS4Depot. It looks like he used code from "The Unarchiver".

@Chris_Y

Where is this official 1.14? I see a LhA.c 1.13 (or is it 1.15? It says both) at that googlecode link.

Also where is the source for xadmaster v13? The sourceforge CVS repo only has v12.1a

Last edited by MickJT on 25-Jul-2014 at 06:59 PM.
Last edited by MickJT on 25-Jul-2014 at 06:57 PM.
Last edited by MickJT on 25-Jul-2014 at 06:53 PM.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Ancalimon 
Re: OS3.9 unarchiving problem with UnARC
Posted on 25-Jul-2014 20:51:37
#43 ]
Regular Member
Joined: 23-Mar-2004
Posts: 433
From: Istanbul

@number6

I experienced the same thing with you. There's no problem with the files when they are unarchived but it gives that error message on each directory.

Dopus 5.90 also uses xad so it also has the same problem with those files. When you open one of those archives in a lister using Dopus 5.90, you can see an empty file without a name in each drawer.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
number6 
Re: OS3.9 unarchiving problem with UnARC
Posted on 25-Jul-2014 21:09:40
#44 ]
Elite Member
Joined: 25-Mar-2005
Posts: 11032
From: In the village

@Ancalimon

Try Voodoo-x for fun then.

It shows every file by name, correct size, dates, etc.

You're saying it does show the files by name, size, date but just adds the extra file with size "0", right?

#6

Last edited by number6 on 25-Jul-2014 at 09:18 PM.

_________________
This posting, in its entirety, represents solely the perspective of the author.
*Secrecy has served us so well*

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Chris_Y 
Re: OS3.9 unarchiving problem with UnARC
Posted on 25-Jul-2014 23:34:30
#45 ]
Elite Member
Joined: 21-Jun-2003
Posts: 3148
From: Beds, UK

@MickJT

Quote:

That link is where I went to before. It's 10 years old, and doesn't look like anything Chris Young used to modify and make XAD_lha that's on OS4Depot. It looks like he used code from "The Unarchiver".


I assure you that the official repo is exactly where I got the original code from.

Quote:

Where is this official 1.14? I see a LhA.c 1.13 (or is it 1.15? It says both) at that googlecode link.


http://libxad.cvs.sourceforge.net/viewvc/libxad/libxad/portable/clients/LhA.c?view=log
The UnArchiver one is based on an older version, although AFAIK it has the same fixes (and possibly more), but might not be buildable without some other modifed files (don't know about that; haven't tried)

Quote:

Also where is the source for xadmaster v13? The sourceforge CVS repo only has v12.1a


It's definitely v13, but it never had an official release, so the readme doesn't say so.
See: http://libxad.cvs.sourceforge.net/viewvc/libxad/libxad/portable/include/version.h?view=markup

_________________
"Miracles we do at once, the impossible takes a little longer" - AJS on Hyperion
Avatar is Tabitha by Eric W Schwartz

 Status: Offline
Profile     Report this post  
MickJT 
Re: OS3.9 unarchiving problem with UnARC
Posted on 26-Jul-2014 19:16:09
#46 ]
Cult Member
Joined: 13-Jan-2005
Posts: 525
From: Adelaide, South Australia

@Chris_Y

Well, that answered every question of mine :) Thanks. I hadn't even thought about looking in the "portable" directory. I was in amiga/source/

Last edited by MickJT on 26-Jul-2014 at 07:19 PM.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Bobben 
Re: OS3.9 unarchiving problem with UnARC
Posted on 29-Dec-2020 14:32:45
#47 ]
Member
Joined: 31-Dec-2003
Posts: 20
From: Sweden

Did anybody ever fix this?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Goto page ( Previous Page 1 | 2 | 3 )

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle