Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5823 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
55 crawler(s) on-line.
 9 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 MEGA_RJ_MICAL:  29 mins ago
 Rob:  29 mins ago
 Lou:  1 hr 42 mins ago
 klx300r:  2 hrs 13 mins ago
 DiscreetFX:  2 hrs 24 mins ago
 SHADES:  2 hrs 26 mins ago
 Samurai_Crow:  2 hrs 56 mins ago
 fishy_fis:  3 hrs 8 mins ago
 Jasper:  3 hrs 49 mins ago
 ealm:  4 hrs 27 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga News & Events
      /  Alchimie 13 - November 1-3, 2019
Register To Post

Goto page ( Previous Page 1 | 2 )
PosterThread
K-L 
Re: Alchimie 13 - November 1-3, 2019
Posted on 7-Nov-2019 16:17:02
#21 ]
Super Member
Joined: 3-Mar-2006
Posts: 1348
From: Oullins, France

@bennymee

Yes. Crisot must test it on older Radeon to ensure it works with them and he will put ir on OS4Depot.

Video put online by Crisot (no the live one) : https://www.youtube.com/watch?v=hHvVQoW9HCA

_________________
AmigaONE X1000, 2GB, Sapphire Radeon HD 7700
Webmaster of Amiga-NG.org (French)

 Status: Offline
Profile     Report this post  
bennymee 
Re: Alchimie 13 - November 1-3, 2019
Posted on 3-Dec-2019 13:44:33
#22 ]
Cult Member
Joined: 19-Aug-2003
Posts: 583
From: Netherlands

@K-L

Not on Os4depot, but on ftp://ftp.scene.org/pub/parties/2019/alchimie19/demo

It is running without sound on my X1000/4.1FE, and crashing the machine afterwards.

Tried 3 mpega.library's without succes.


 Status: Offline
Profile     Report this post  
Goto page ( Previous Page 1 | 2 )

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle