Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
6061 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
» Home
» Features
» News
» Forums
» Classifieds
» Links
» Downloads
Extras
» OS4 Zone
» IRC Network
» AmigaWorld Radio
» Newsfeed
» Top Members
» Amiga Dealers
Information
» About Us
» FAQs
» Advertise
» Polls
» Terms of Service
» Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
19 crawler(s) on-line.
 16 guest(s) on-line.
 1 member(s) on-line.


 BigD

You are an anonymous user.
Register Now!
 BigD:  4 mins ago
 Wol:  9 mins ago
 AP:  19 mins ago
 bennymee:  47 mins ago
 Mobileconnect:  56 mins ago
 Srtest:  58 mins ago
 eliyahu:  1 hr 5 mins ago
 NutsAboutAmiga:  1 hr 12 mins ago
 Amigamia:  1 hr 17 mins ago
 ppcamiga1:  1 hr 32 mins ago

/  Forum Index
   /  Classic Amiga Hardware
      /  Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Register To Post

PosterThread
klx300r 
Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 16-Nov-2021 23:55:12
#1 ]
Elite Member
Joined: 4-Mar-2008
Posts: 3662
From: Toronto, Canada

can someone please confirm that they have a FastATA4000 MKVII card working in their A4000 with OS3.2 roms installed.

_________________
____________________________
c64-2sids, A1000, A1200T-060@50(finally working!),A4000-CSMKIII
! My Master Miggies- Amiga 1000 & AmigaOne X1000 !
mancave-ramblings
X1000 I BELIEVE

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Steady 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 17-Nov-2021 0:35:33
#2 ]
Regular Member
Joined: 1-Nov-2004
Posts: 203
From: Melbourne, OZ

@klx300r

I tried getting a MKV to work (yes I know the ROM probably needs updating) with even 3.1 on an A3000 but got constant "bad block" errors.

Is that what you are observing?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
klx300r 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 17-Nov-2021 1:25:19
#3 ]
Elite Member
Joined: 4-Mar-2008
Posts: 3662
From: Toronto, Canada

@Steady

my card isn’t seen in any zorro slot even on its own…nothing picked up by early start up ???

_________________
____________________________
c64-2sids, A1000, A1200T-060@50(finally working!),A4000-CSMKIII
! My Master Miggies- Amiga 1000 & AmigaOne X1000 !
mancave-ramblings
X1000 I BELIEVE

 Status: Offline
Profile     Report this post  
QuikSanz 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 17-Nov-2021 5:16:35
#4 ]
Super Member
Joined: 28-Mar-2003
Posts: 1176
From: Harbor Gateway, Gardena, Ca.

@klx300r,

May need included software?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
klx300r 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 17-Nov-2021 6:52:11
#5 ]
Elite Member
Joined: 4-Mar-2008
Posts: 3662
From: Toronto, Canada

@QuikSanz

software is installed before inserting the card

_________________
____________________________
c64-2sids, A1000, A1200T-060@50(finally working!),A4000-CSMKIII
! My Master Miggies- Amiga 1000 & AmigaOne X1000 !
mancave-ramblings
X1000 I BELIEVE

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Steady 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 18-Nov-2021 0:22:06
#6 ]
Regular Member
Joined: 1-Nov-2004
Posts: 203
From: Melbourne, OZ

@klx300r

Mine was being seen in the Zorro slot so that isn't the same issue. Sorry I can't help further. I never got it working properly either.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
klx300r 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 18-Nov-2021 1:31:13
#7 ]
Elite Member
Joined: 4-Mar-2008
Posts: 3662
From: Toronto, Canada

@Steady

were you running OS3.2 roms ?

_________________
____________________________
c64-2sids, A1000, A1200T-060@50(finally working!),A4000-CSMKIII
! My Master Miggies- Amiga 1000 & AmigaOne X1000 !
mancave-ramblings
X1000 I BELIEVE

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Steady 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 19-Nov-2021 0:16:13
#8 ]
Regular Member
Joined: 1-Nov-2004
Posts: 203
From: Melbourne, OZ

@klx300r

No. 3.1. Then softkicked to 3.2. The problems were definitely showing in 3.1 as well.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
QuikSanz 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 19-Nov-2021 2:04:51
#9 ]
Super Member
Joined: 28-Mar-2003
Posts: 1176
From: Harbor Gateway, Gardena, Ca.

@Steady,

Only cyber scsi loaded? or is original scsi.device also on machine?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
klx300r 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 19-Nov-2021 2:21:42
#10 ]
Elite Member
Joined: 4-Mar-2008
Posts: 3662
From: Toronto, Canada

@QuikSanz

my issue is the FastATA4000 isn't seen at all by early startup..nothing to do with drivers or software

Last edited by klx300r on 19-Nov-2021 at 02:22 AM.

_________________
____________________________
c64-2sids, A1000, A1200T-060@50(finally working!),A4000-CSMKIII
! My Master Miggies- Amiga 1000 & AmigaOne X1000 !
mancave-ramblings
X1000 I BELIEVE

 Status: Offline
Profile     Report this post  
QuikSanz 
Re: Att all Amiga 4000 and FastATA4000 MKVIII owners runniing OS3.2 roms
Posted on 19-Nov-2021 3:09:20
#11 ]
Super Member
Joined: 28-Mar-2003
Posts: 1176
From: Harbor Gateway, Gardena, Ca.

@klx300r, have not put my new one in the 4000T yet, so don,t know if it would even show without SCSI.device.


 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle