Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
6104 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
34 crawler(s) on-line.
 14 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 Rob:  5 mins ago
 NutsAboutAmiga:  15 mins ago
 arky:  19 mins ago
 vcoep:  23 mins ago
 Futaura:  34 mins ago
 zipper:  1 hr 9 mins ago
 Karlos:  1 hr 13 mins ago
 kolla:  1 hr 18 mins ago
 tygre:  1 hr 43 mins ago
 Murasame:  1 hr 54 mins ago

/  Forum Index
   /  Free For All
      /  OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Register To Post

Goto page ( 1 | 2 Next Page )
PosterThread
Skyraker 
OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 0:09:17
#1 ]
Cult Member
Joined: 17-Jan-2003
Posts: 823
From: Essex, UK

After challenging Doomy for irifutable proof regarding his alleged pirate version of OS4, and the fact that I for one thought he was talking through his punani (yes boys and girls, he has one), he sent me a screenshot of his current build running on some new hardware recently aquired by swapping his crappy (his words) Amigaone.




Ladies and Gentlemen, I stand corrected.

_________________
[quote]Amiga were also offered Amithlon before anyone else. I was the first to run it. It ROCKED HARD. I begged them to use it, we had a WINNER and could sell a bajillion of them. We owned all the rights to it! But sadly, Bill and Fleecy didn't want peopl

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Bobsonsirjonny 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 0:14:50
#2 ]
Elite Member
Joined: 28-Jul-2003
Posts: 2880
From: Unknown

LMAO

 Status: Offline
Profile     Report this post  
mjohnson 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 0:17:40
#3 ]
Super Member
Joined: 11-Aug-2003
Posts: 1297
From: going to and fro in the earth, and from walking up and down in it.

Quote:
Skyraker wrote:
his punani (yes boys and girls, he has one)

You can get those on e-bay these days?!?

Quote:
his crappy (his words) Amigaone.

He must've gotten it mixed up with the CommodoreOne then...which, afaik, isn't commercially available yet either, but with the proper connections in the outlaw lands of downunder, I'm sure anything could be arranged..

_________________
A1G4XE, OS4-pre

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Darth_X 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 0:55:13
#4 ]
Elite Member
Joined: 1-Jun-2003
Posts: 2997
From: Vancouver Island, Canada

I'm seriously considering buying a C1!.

_________________
Men who have girlies in their avatars are Girliemen!

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Skyraker 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 1:14:02
#5 ]
Cult Member
Joined: 17-Jan-2003
Posts: 823
From: Essex, UK

@Darth-X

lol, You're not sure what you want.... personally I think you're an AmigaOne trapped inside a Pegasos's body. ;)

_________________
[quote]Amiga were also offered Amithlon before anyone else. I was the first to run it. It ROCKED HARD. I begged them to use it, we had a WINNER and could sell a bajillion of them. We owned all the rights to it! But sadly, Bill and Fleecy didn't want peopl

 Status: Offline
Profile     Report this post  
tomazkid 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 1:21:26
#6 ]
Team Member
Joined: 31-Jul-2003
Posts: 11694
From: Kristianstad, Sweden

The A1 Easter Egg!!

_________________
Site admins are people too..pooff!

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Darth_X 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 1:50:42
#7 ]
Elite Member
Joined: 1-Jun-2003
Posts: 2997
From: Vancouver Island, Canada

I know what I want.. a gf that looks like the girl in your avatar!

_________________
Men who have girlies in their avatars are Girliemen!

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Jeffimix 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 2:01:44
#8 ]
Regular Member
Joined: 2-Apr-2003
Posts: 340
From: Michigan, US

Quote:
He must've gotten it mixed up with the CommodoreOne then...which, afaik, isn't commercially available yet either, but with the proper connections in the outlaw lands of downunder, I'm sure anything could be arranged..


Wasn't one of the old prototypes stolen?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
tonyw 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 6:27:33
#9 ]
Elite Member
Joined: 8-Mar-2003
Posts: 3239
From: Sydney (of course)

@mj: "with the proper connections in the outlaw lands of downunder, I'm sure anything could be arranged.."

Mate, we can even do the girlfriend. As Gemini/Jumpship will tell you, most Aussie girls look even better than that one. Only the tourists look plain.

Of course, there are some plain Aussie girls, but we usually send them overseas to be "singers".

tony

_________________
cheers
tony

Hyperion Support Forum: http://forum.hyperion-entertainment.biz/index.php

 Status: Offline
Profile     Report this post  
AV 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 8:57:53
#10 ]
Regular Member
Joined: 1-Aug-2003
Posts: 184
From: Unknown

Ahem....

This might well be an A1. There's an easter egg somewhere in uboot...

 Status: Offline
Profile     Report this post  
MagicSN 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 9:58:10
#11 ]
Hyperion
Joined: 10-Mar-2003
Posts: 631
From: Unknown

Yeah, I saw this once... how again does one cause this easter egg to happen ? :)

BTW: I still do not understand why anyone would want to exchange a nice modern AmigaOne against a crappy A4000, not even for the sake of getting public attention... :)

The case of the A4000 is so tight, and you need all those nonstandard Extra-Hardware, which in the end makes a mess of the system... added to it all existing A4000 are pretty old and have it's quirks (the last year before it died mine would not boot up anymore if switched off more than 10 minutes which is why I never switched it off again). And if you put something new into the system you always had to wonder if your system would come up again. And of course there was not much place in the case, usually... and after some opening and closing the case the screws didn't go very well anymore... and it is very sloooow of course (compared with the A1 :) ).

Okay, one might claim "it is crappy because no OS 4 available to the public yet" - but then everyone who buys an A1 knows this before he buys...

I wonder if doomy even HAS an A1 ? :)

Steffen

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Mark 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 10:14:08
#12 ]
Team Member
Joined: 12-Mar-2003
Posts: 1457
From: UK

Well one way of checking would be to challenge him to post to the AmigaOne forum here,if he hadn't been banned of course

Mark

_________________
IceStar Media Ltd.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
ikir 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 10:15:51
#13 ]
Elite Member
Joined: 18-Dec-2002
Posts: 5647
From: Italy

@ Skyraker



@MagicSN

Quote:
I wonder if doomy even HAS an A1 ? :)


No, he doesn't have it (i suppose)

_________________
ikir

 Status: Offline
Profile     Report this post  
JurassicC 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 10:19:52
#14 ]
Super Member
Joined: 13-Mar-2003
Posts: 1441
From: Somerset, UK

Quote:

MagicSN wrote:
Yeah, I saw this once... how again does one cause this easter egg to happen ? :)
Steffen


Its done by changing a few env variables in uboot.
Cant remember which ones but I sure its in the A1 owners forum somewhere.

Thing is thats a really decent C=64 basic screen grab. Looks like its been taken using an emulator
If its was the uboot easter egg doomy would have had to have taken a photo of it from a digital camera.



_________________
A1200T 603e 330Mhz - Mediator TX OS4.1 F.E.
CDTV 8MB Fast, OS3.1, SCSI, MicroSD SCSI & CD32 FMV
X5000, X1000, A1XE with OS4.1F.E.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Toaks 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 11:31:37
#15 ]
Elite Member
Joined: 10-Mar-2003
Posts: 8042
From: amigaguru.com

hmmrpfftt doomy has been fun but i think somewhat the fun is over, he cant read what we say anymore as his ip has been banned, ohwell i am sure he will be back..

and as far as it goes for trading an a4000 with an amigaone...i understand that if everything is ok and it has a csppc with lots of extras :D

cheers

_________________
See my blog and collection website! . https://www.blog.amigaguru.com

 Status: Offline
Profile     Report this post  
EntilZha 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 11:36:54
#16 ]
OS4 Core Developer
Joined: 27-Aug-2003
Posts: 1679
From: The Jedi Academy, Yavin 4

@ skyraker

Actually, this might be a screenshot of the AmigaOne...

in u-boot:
setenv easteregg 1
saveenv
reset

And then try to figure out how to get rid of it again

_________________
Thomas, the kernel guy

"I don't have a frigging clue. I'm norwegian" -- Ole-Egil

All opinions expressed are my own and do not necessarily represent those of Hyperion Entertainment

 Status: Offline
Profile     Report this post  
MegaHurts 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 12:34:02
#17 ]
Regular Member
Joined: 22-Aug-2003
Posts: 235
From: UK

Quote:
And then try to figure out how to get rid of it again


sys64738?

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
DJRJ 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 13:13:25
#18 ]
Cult Member
Joined: 2-Aug-2003
Posts: 589
From: Melbourne, Australia

Quote:
MagicSN wrote:
I wonder if doomy even HAS an A1 ? :)


No, Doomie doesn't have an A1 any more. He's mailed his to me and I sent him my A1200 just the other day (honest mate, would this face lie to you?). I'm sure that his confirmation email that the A1 has been shipped to me has been lost in a server somewhere, and I fully expect it to turn up any day now.

Doug.

P.S - Steffen, why are you reading this rubbish instead of FINISHING OS4?!?! If you weren't so easily distracted then would most likely have been and gone by now already and the new version of would apply to OS4.2 (How is that proceeding anyway?)

_________________
logicalheart wrote:
You know that pretty sound you play when the computer starts?
You need another one to play when the computer is actually ready to use.
Maybe add more for malfunctions and then we'll have music all day.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Giovanni 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 14:49:17
#19 ]
Regular Member
Joined: 19-May-2003
Posts: 322
From: Munich, Germany

What??? Doomy has already OS4??

Heck, that's nothing... At this moment I'm installing AmigaOS5 Beta on my AmigaTwo

Oh ####... now I'm gonna be banned because of piracy...

_________________
www.amiga4ever.de

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Anonymous 
Re: OS4 Pirate Vers. on Doommasters Hardware
Posted on 17-Dec-2003 19:43:24
# ]

0
0

Quote:

EntilZha wrote:
@ skyraker

Actually, this might be a screenshot of the AmigaOne...

in u-boot:
setenv easteregg 1
saveenv
reset

And then try to figure out how to get rid of it again


OK, very funny, now how do I get rid of the bloody thing

I have tried
setenv easteregg 0, Which just sets the value to 0
setenv easteregg, Which deletes the variable "easteregg" completely.

The next thing I can think of is removing the CMOS battery , which may not solve the problem if the info is saved to NVRAM.

There has to be a way to do it


EDIT: Update: OK the above stopped it printing the C= message, but everything is still light blue writing on blue background, also very large fonts.

 
     Report this post  
Goto page ( 1 | 2 Next Page )

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle