Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5654 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
45 crawler(s) on-line.
 15 guest(s) on-line.
 1 member(s) on-line.


 kamelito

You are an anonymous user.
Register Now!
 kamelito:  2 mins ago
 lionstorm:  7 mins ago
 Rob:  19 mins ago
 zipper:  33 mins ago
 vision:  1 hr 1 min ago
 amisteph:  1 hr 10 mins ago
 emeck:  1 hr 18 mins ago
 Signal:  1 hr 30 mins ago
 AmigaMac:  2 hrs 1 min ago
 sTix:  2 hrs 5 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga OS4.x \ Workbench 4.x
      /  A-Eon issues
Register To Post

Goto page ( 1 | 2 Next Page )
PosterThread
robbhar 
A-Eon issues
Posted on 9-Jul-2019 20:53:45
#1 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

I hope this is the right forum for these questions.
I recently purchased a X5000. When I go online to register the software the A-EON site doesn't accept any of the registration codes. Because of this I can't upgrade the paint program or any of the enhancer software.
So that brings me to the next linked problem. The AmiStore does nothing but ask for a user name and password. The user and password work on the web site, but of course I can't purchase anything there. I tried the Odyssey fix from their page but still no go. I have also reinstalled a few times to see if it is the software.
With there being no actual support available from A-EON how does one purchase new software or upgrade older programs?
Can anyone help with this issue?
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Skateman 
Re: A-Eon issues
Posted on 9-Jul-2019 21:00:38
#2 ]
Member
Joined: 2-Nov-2017
Posts: 65
From: Unknown

@robbhar

Just checked Amistore
Logged with username and password and seems to be working as usual.
Contact Amigakit is what i would do.


Last edited by Skateman on 09-Jul-2019 at 09:02 PM.

_________________
AmigaOne X5000 -> 2GHz / 16GB RAM / Radeon R7 250 / M-Audio 5.1 -> AmigaOS 4.1 FE / Ubuntu Linux
Amiga 1200 -> Recapped / 68ec020 ACA 1221ec / CF HDD / RetroNET connected to the world

 Status: Offline
Profile     Report this post  
amigakit 
Re: A-Eon issues
Posted on 9-Jul-2019 21:00:45
#3 ]
Amiga Kit
Joined: 28-Jun-2004
Posts: 2318
From: www.amigakit.com

@robbhar

First of all, where did you purchase the X5000 ? Your reseller should provide support- it is their responsibiity after taking your money. Did they install the Enhancer Software on your system ?

Can you login into other Amisphere services such as Updater tool ?

You can register software in Updater tool here:

http://wiki.amiga.org/index.php?title=Updater#Registering_Software



_________________
Amiga Kit Amiga Store
Links: www.amigakit.com | New Products | X5000

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 10-Jul-2019 15:47:38
#4 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@Skateman

I will give that a try...
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 10-Jul-2019 15:49:58
#5 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@amigakit

AOTL but they don't answer their phones and don't respond to any messages. The X5000 cam installed with Enhancer 1.4 but they sent me a disk for 1.3.
Yes I can get in fine, but none of the software is "available to download".
I will try registering with it.
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
amigakit 
Re: A-Eon issues
Posted on 10-Jul-2019 15:53:16
#6 ]
Amiga Kit
Joined: 28-Jun-2004
Posts: 2318
From: www.amigakit.com

@robbhar

Hi Rob

On the back of the Enhancer Software CD is a serial key code.

You can register this serial key code in Updater tool by following this guide:

http://wiki.amiga.org/index.php?title=Updater#Registering_Software

Then the items on the Enhancer Software you have will be available to download as updates.

I hope this helps.

_________________
Amiga Kit Amiga Store
Links: www.amigakit.com | New Products | X5000

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 10-Jul-2019 15:56:14
#7 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@amigakit

Well the updater says the same thing as on the web "The key entered is not recognized", even though it is exactly correct put in.
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
NutsAboutAmiga 
Re: A-Eon issues
Posted on 10-Jul-2019 16:29:36
#8 ]
Elite Member
Joined: 9-Jun-2004
Posts: 11096
From: Norway

@robbhar

have you tried to type password into where username should be and username into where password should be.

_________________
Please check out my software:
Excalibur, Basilisk 2, AmigaInputAnywhere.
LiveForIt-Music
http://lifeofliveforit.blogspot.no/

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 10-Jul-2019 21:39:09
#9 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@robbhar

Wow! AOTL called almost immediately and straightened out the communication issues. Now that's service!
But sadly the problem still resides in the Amistore and Amisphere.
The issue remains trying to enter, upgrade, or enter anything in AmiStore that works.
Amikit kindly agreed to accept my registrations with a photo emailed to them.
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 16-Jul-2019 17:28:47
#10 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@robbhar

OK got the amiupdater and registration issues resolved with help from AmiiKit. Now the big problem:

Has anyone gotten the AmiStore to work and how did you do it?
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
broadblues 
Re: A-Eon issues
Posted on 16-Jul-2019 17:53:51
#11 ]
Amiga Developer Team
Joined: 20-Jul-2004
Posts: 4391
From: Portsmouth England

@robbhar

Quote:

amiupdater


Do you mesn Updater or AmiUpdate? They aren't the same

If Updater then the same login details for that should work with AmiStore.


_________________
BroadBlues On Blues BroadBlues On Amiga Walker Broad

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Derfs 
Re: A-Eon issues
Posted on 16-Jul-2019 19:29:03
#12 ]
Cult Member
Joined: 8-Mar-2003
Posts: 774
From: me To: you

@robbhar

Quote:

robbhar wrote:
@robbhar

OK got the amiupdater and registration issues resolved with help from AmiiKit. Now the big problem:

Has anyone gotten the AmiStore to work and how did you do it?
Rob


I have found that the Amistore program does not like some special characters in the password, even though the password works when trying to log in at amistore.net.

_________________

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 16-Jul-2019 20:03:07
#13 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@broadblues

Sorry Updater, but no the same login does not work with AmiStore. Or it might but since it re-asks for a login and then doesn't do anything...
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 16-Jul-2019 20:04:00
#14 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@Derfs

Hmmm, let me check, I think I am using a clean password...
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
broadblues 
Re: A-Eon issues
Posted on 17-Jul-2019 9:36:45
#15 ]
Amiga Developer Team
Joined: 20-Jul-2004
Posts: 4391
From: Portsmouth England

@robbhar

That is strange. I think the user name and password for amistore is stsored in ENV(ARC):A-EON. It might be worth deleteing those (or perhaps copying them to safe place just in case) then trying to log into AmiStore with a totally fresh session.


_________________
BroadBlues On Blues BroadBlues On Amiga Walker Broad

 Status: Offline
Profile     Report this post  
broadblues 
Re: A-Eon issues
Posted on 17-Jul-2019 9:39:37
#16 ]
Amiga Developer Team
Joined: 20-Jul-2004
Posts: 4391
From: Portsmouth England

@robbhar

My passwrd is alphanumeric only (mixed caps) and 12 characters long. Not sure if there is alength limit but keeping in that ballpark will be safe.

The username *must* be 8 characters long (but if updater is sorted you likely have that right).

_________________
BroadBlues On Blues BroadBlues On Amiga Walker Broad

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 31-Jul-2019 17:51:30
#17 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@broadblues

The password is the one they sent me, so I presume it is correct in all ways.

So AmiStore still does not work and there is no way to purchase anything from it. Sad as there were several things I would like to get, but now can't. This must be hurting the developers as they no longer get any proceeds from missed purchases.

I will start contacting the individual developers and get the software that way.

Just when you think Amiga has a great new machine, the software kills it!
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
mdr 
Re: A-Eon issues
Posted on 1-Aug-2019 7:13:35
#18 ]
Member
Joined: 3-Oct-2018
Posts: 21
From: Unknown

@robbhar

I had similar issues, couldn't register products or log in to Amistore. I emailed support@amisphere.com with my details, and after some back and forth, it was resolved a week or so later. I found several threads here where people were having the same problem, an "account reset" or something like that seemed to be needed at A-EONs end. I didn't have to change anything with my configuration - it just started working after the last "it should be fixed, try now" email. Hope you get it sorted!

_________________
My Amiga blog: markround.com/amiga
My hardware: X5000 running OS4.1; A1200 030@50Mhz,16MB,OS 3.9/KS 3.1.4

 Status: Offline
Profile     Report this post  
robbhar 
Re: A-Eon issues
Posted on 2-Aug-2019 22:57:47
#19 ]
Member
Joined: 2-Mar-2007
Posts: 20
From: Unknown

@mdr

I asked them to do it several days ago, so just waiting to hear. BTW your blog is what got me to buy an X5000...
Rob

 Status: Offline
Profile     Report this post  
mdr 
Re: A-Eon issues
Posted on 5-Aug-2019 9:09:12
#20 ]
Member
Joined: 3-Oct-2018
Posts: 21
From: Unknown

@robbhar

Ha, nice! Hope you're enjoying it :) I've had a lot going on in life recently so have only been able to grab the odd hour here and there with my Amigas, but am still loving it. Which reminds me, I must post another update soon and finish off my setcmd tool.

_________________
My Amiga blog: markround.com/amiga
My hardware: X5000 running OS4.1; A1200 030@50Mhz,16MB,OS 3.9/KS 3.1.4

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Goto page ( 1 | 2 Next Page )

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle