Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5737 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
18 crawler(s) on-line.
 29 guest(s) on-line.
 1 member(s) on-line.


 DiscreetFX

You are an anonymous user.
Register Now!
 DiscreetFX:  16 secs ago
 towo2099:  5 mins ago
 Vidar:  49 mins ago
 Sherro:  55 mins ago
 tlosm:  1 hr 7 mins ago
 cc3d:  1 hr 12 mins ago
 jabirulo:  1 hr 17 mins ago
 Krethx:  1 hr 25 mins ago
 Trixie:  1 hr 34 mins ago
 evilFrog:  1 hr 41 mins ago

/  Forum Index
   /  Classic Amiga Hardware
      /  Set up Classic Amiga to internet and using FTP transfer.
Register To Post

PosterThread
nikosidis 
Set up Classic Amiga to internet and using FTP transfer.
Posted on 5-Mar-2020 11:08:56
#1 ]
Cult Member
Joined: 9-Dec-2008
Posts: 961
From: Norway, Oslo

I made this tutorial video.


Networking Amiga classic

 Status: Offline
Profile     Report this post  
monstercoder 
Re: Set up Classic Amiga to internet and using FTP transfer.
Posted on 6-Mar-2020 7:49:18
#2 ]
Member
Joined: 25-Mar-2017
Posts: 62
From: Unknown

@nikosidis

Hi. Great video.

Can you do a video tutorial about how to set up classic amiga to play quake?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
nikosidis 
Re: Set up Classic Amiga to internet and using FTP transfer.
Posted on 6-Mar-2020 13:06:48
#3 ]
Cult Member
Joined: 9-Dec-2008
Posts: 961
From: Norway, Oslo

@monstercoder

Thx :)

Quake will not be playable on anything bellow 060.
I only have 030 myself and happy with that.

What is your configuration and what is the problem you have to make it run?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
g01df1sh 
Re: Set up Classic Amiga to internet and using FTP transfer.
Posted on 6-Mar-2020 20:28:12
#4 ]
Super Member
Joined: 16-Apr-2009
Posts: 1668
From: UK

cool I have to watch this.

_________________
A1200 ACA1232 128MB Indivison MkIICr
A1200 Power Tower mediator Voodoo3
RPi3 Emulating C64 ZX Atari PS BBC
Wii with Amiga emulation

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle