Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5739 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
27 crawler(s) on-line.
 33 guest(s) on-line.
 3 member(s) on-line.


 emeck,  outlawal2,  robbhar

You are an anonymous user.
Register Now!
 outlawal2:  2 mins ago
 emeck:  2 mins ago
 robbhar:  4 mins ago
 ferrels:  12 mins ago
 dirkzwager:  15 mins ago
 evilFrog:  15 mins ago
 tlosm:  18 mins ago
 Hypex:  25 mins ago
 eliyahu:  43 mins ago
 billt:  49 mins ago

/  Forum Index
   /  Amiga OS4.x \ Workbench 4.x
      /  Unable to go to Hyperion website
Register To Post

PosterThread
sicky 
Unable to go to Hyperion website
Posted on 19-Mar-2020 18:42:11
#1 ]
Elite Member
Joined: 11-Mar-2003
Posts: 2832
From: Essex, UK

Hi All

I am unable to connect to the |yperion website. I get the following error message.

Unable to open 'https://www.hyperion-entertainment.com/'
Error35: SSL connect error

_________________
SAM 460 with 2GB or RAM, 1000GB HD, 4 port SATA, DVDRW drive and Radeon HD 4650 GFX card.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
billt 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 19-Mar-2020 19:11:13
#2 ]
Elite Member
Joined: 24-Oct-2003
Posts: 3152
From: Maryland, USA

@sicky

Works for me just now.

_________________
All glory to the Hypnotoad!

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Hypex 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 21-Mar-2020 16:29:40
#3 ]
Elite Member
Joined: 6-May-2007
Posts: 9855
From: Greensborough, Australia

@sicky

What browser? Working on Odyssey 1.23.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
OldAmigan 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 22-Mar-2020 14:46:32
#4 ]
Cult Member
Joined: 25-Dec-2003
Posts: 617
From: Dumfries, Scotland

@sicky

Did you eventually get on?

It isn't .com, by the way, it's .biz

_________________
Fred Booth
========================================
A500, A600, A1200 c/w Mediator and 030
AmigaOne and OS4.1
Mac LCII, G4 Powermac running OSX + Amigakit and MorphOS 3.0
Dell Mini 10 Netbook running IcAros and AmigaForever+Amikit+AmigaSys
2006 Macb

 Status: Offline
Profile     Report this post  
kolla 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 22-Mar-2020 15:09:05
#5 ]
Super Member
Joined: 21-Aug-2003
Posts: 1472
From: Trondheim, Norway

@OldAmigan

.biz redirects to .com, so...

At least the site now works with https, just a few months ago that was not the case.

_________________
B5D6A1D019D5D45BCC56F4782AC220D8B3E2A6CC

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sicky 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 30-Mar-2020 9:40:24
#6 ]
Elite Member
Joined: 11-Mar-2003
Posts: 2832
From: Essex, UK

@Hypex

I am using Odyssey 1.23

_________________
SAM 460 with 2GB or RAM, 1000GB HD, 4 port SATA, DVDRW drive and Radeon HD 4650 GFX card.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
sicky 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 30-Mar-2020 9:51:00
#7 ]
Elite Member
Joined: 11-Mar-2003
Posts: 2832
From: Essex, UK

@sicky

Dowmloaded Odyssey again and re installed, all now working

_________________
SAM 460 with 2GB or RAM, 1000GB HD, 4 port SATA, DVDRW drive and Radeon HD 4650 GFX card.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
MEGA_RJ_MICAL 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 30-Mar-2020 11:19:12
#8 ]
Regular Member
Joined: 13-Dec-2019
Posts: 209
From: AMIGAWORLD.NET WAS ORIGINALLY FOUNDED BY DAVID DOYLE

@sicky

One might say getting to the Hyperion website is an Odyssey, eh friend sicky? )
OH THE MIRTH






MRJM

_________________
I HAVE ABS OF STEEL

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Templario 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 30-Mar-2020 11:35:05
#9 ]
Elite Member
Joined: 22-Jun-2004
Posts: 3519
From: Palencia city of the emptied Spain.

Neither Amigabounty goes only show this:

0xdeadbeef

amigabounty.net site got deactivated for security reasons.

_________________
Amiga 500 with ROMs 1.3-2.05 and M-Tec AT500 with hard disk and 4MB Ram.
WinUAE + original OS 3.5&3.9
Sam440ep 800 MHZ + OS 4.1 F.E.
Sam460ex 1 GHz + OS 4.1 F.E.
MacMini 1.5 GHz + MorphOS 3.13
PowerBook G4 1.65 + MorphOS 3.13

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Hypex 
Re: Unable to go to Hyperion website
Posted on 31-Mar-2020 17:37:27
#10 ]
Elite Member
Joined: 6-May-2007
Posts: 9855
From: Greensborough, Australia

@MEGA_RJ_MICAL



Classic MEGA_RJ_MICAL.

 Status: Offline
Profile     Report this post  

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle