Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5772 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
42 crawler(s) on-line.
 13 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 BSzili:  7 mins ago
 DiscreetFX:  21 mins ago
 PhantomInterrogative:  31 mins ago
 amigang:  34 mins ago
 Jasper:  40 mins ago
 OlafS25:  42 mins ago
 thekapsule:  55 mins ago
 nikosidis:  58 mins ago
 AlexDran:  1 hr 5 mins ago
 zipper:  1 hr 10 mins ago

Software News   Software News : XBase v7.3 final released
   posted by MikeB on 5-Sep-2004 14:39:14 (2553 reads)
Rafal Kaczmarczyk has released version 7.3 of his database program XBase. This is said to be his final version.
    

Related Links
· More about Software News
· News by MikeB


Most read story about Software News
UBoot 2010.06.04 for Sam460ex available

Last news about Software News
IBrowse 2.5 Released
Printer Friendly Page  Send this Story to a Friend

PosterThread
Coder 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 5-Sep-2004 15:54:44
#1 ]
Team Member
Joined: 15-May-2003
Posts: 4523
From: The Netherlands

Hi,

That link does not work for me. This:

http://members.lycos.co.uk/xbaze/

works fine.

Coder


_________________
Can't get enough of me?
The Bucket Diary Blog
The Bucket Diary Twitter Account

 Status: Offline
Profile     Report this post  
MikeB 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 5-Sep-2004 16:09:03
#2 ]
Elite Member
Joined: 3-Mar-2003
Posts: 6487
From: Europe

OK, I changed the URL.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Coder 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 5-Sep-2004 17:07:13
#3 ]
Team Member
Joined: 15-May-2003
Posts: 4523
From: The Netherlands

@MikeB

Quote:
OK, I changed the URL.


Great. I was surfing with XP + SP2 so it could be just me.

Coder


_________________
Can't get enough of me?
The Bucket Diary Blog
The Bucket Diary Twitter Account

 Status: Offline
Profile     Report this post  
FuZion 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 5-Sep-2004 17:36:50
#4 ]
Super Member
Joined: 22-Nov-2003
Posts: 1962
From: Birmingham, England

It's a shame that this one has ended.

I find this XBaze to be a really competent database program. VERY configurable & VERY flexible.

Thank you for all the work you have put Rafal.

FuZion.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Geomol 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 5-Sep-2004 18:51:20
#5 ]
Regular Member
Joined: 19-May-2003
Posts: 214
From: Denmark

@ FuZion

Other databases may be on the way.

/John.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
FuZion 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 5-Sep-2004 22:53:14
#6 ]
Super Member
Joined: 22-Nov-2003
Posts: 1962
From: Birmingham, England

I've got my ear to the ground already

FuZion.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
poweramiga2002 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 6-Sep-2004 15:51:07
#7 ]
Super Member
Joined: 29-Jul-2003
Posts: 1389
From: Flinders NSW Australia

bugger cant get it to run under OS4 pre

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Bodie 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 6-Sep-2004 16:02:45
#8 ]
Super Member
Joined: 9-Jan-2003
Posts: 1438
From: Azjol-Nerub

@poweramiga2002

Seems to run fine here. What error messages do you get?

 Status: Offline
Profile     Report this post  
DoodooHead 
Re: XBase v7.3 final released
Posted on 6-Sep-2004 19:53:32
#9 ]
Cult Member
Joined: 8-Mar-2003
Posts: 641
From: Reno, Nevada, U.S.

@Bodie

Quote:
Seems to run fine here. What error messages do you get?


I cannot get it to go either. I get no error messages. Workbench says "attempting to load XBase..."

I have been downloading and unarchiving and installing stuff that Intuitionbase says is fully compatible, and nothing has worked so far. I suspect that I am pretty rusty since I haven't had an Amiga in 5 years. I need some remedial training.

If a program's readme file says I need a library, and I get ahold of it,
a) does it go in the program's drawer?
b) does it go in a Libs drawer inside the program's drawer?
c) does it go in Sys:Libs?

I have had much better luck with the old Amiga software that I own. Final Writer, ProData, ProDraw, ProPage are all ok.

DoodooHead
(Rembering how it goes...)


_________________
Amiga user since 1985.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle