Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
6029 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
» Home
» Features
» News
» Forums
» Classifieds
» Links
» Downloads
Extras
» OS4 Zone
» IRC Network
» AmigaWorld Radio
» Newsfeed
» Top Members
» Amiga Dealers
Information
» About Us
» FAQs
» Advertise
» Polls
» Terms of Service
» Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
23 crawler(s) on-line.
 17 guest(s) on-line.
 1 member(s) on-line.


 corto

You are an anonymous user.
Register Now!
 corto:  1 min ago
 pavlor:  11 mins ago
 Karlos:  11 mins ago
 cdimauro:  12 mins ago
 Rob:  12 mins ago
 _ThEcRoW:  16 mins ago
 bubu7te:  59 mins ago
 thinkchip:  1 hr 24 mins ago
 kolla:  1 hr 31 mins ago
 Jasper:  1 hr 42 mins ago

Software News   Software News : Wet 3.0 released
   posted by Chris_Y on 1-Jun-2005 18:32:03 (6774 reads)
Wet 3.0 - the weather program for OS4 - has just been released to OS4Depot.

New features include weather condition icons on the Workbench screen (many thanks to Ken of Ken's Icons for the icons), an ARexx port and lots of smaller changes.


This version has a completely rewritten decoding engine so should be much more stable than previous versions (if it didn't work for you before, it should now)

Screenshot
Download
    

STORYID: 2327
Related Links
· More about Software News
· News by Chris_Y


Most read story about Software News
UBoot 2010.06.04 for Sam460ex available

Last news about Software News
Hollywood APK Compiler 4.0 released
Printer Friendly Page  Send this Story to a Friend

Goto page ( 1 | 2 | 3 )

PosterThread
Vader 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 2-Jun-2005 20:52:31
#41 ]
Regular Member
Joined: 18-Sep-2003
Posts: 195
From: UK

@PEB

If you've modified the Startup-sequence to launch Roadshow via Run >nil: then that could be the cause as your system is starting up and executing the WBStartup before the network is up possibly.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Valiant 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 2-Jun-2005 21:13:50
#42 ]
Super Member
Joined: 22-Oct-2003
Posts: 1104
From: West of Eden, VT USA

@Chris_Y

Quote:
Poster: Chris_Y Date: 2-Jun-2005 11:44:00

@sicky and others with network connection problems

Please replace the executable with this version: Wet3 test and try again. Let me know the result.

Thanks
Chris


Hi, Chris!

Replaced the exectuable and it's now working fine again also. Thanks...

--
*#Val#*
--
--


_________________
--
-=#Val#=-
Valiant@Camelot


Amiga 1000; Amiga 2000; Amiga 3000T; CD-TV; CD32;
AmigaOne-XE 800Mhz G4;Sam400ep 666Mhz;
AmigaOne X-1000 1.8Ghz PA6T-1682M

 Status: Offline
Profile     Report this post  
rhino 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 2-Jun-2005 21:23:55
#43 ]
Regular Member
Joined: 11-Mar-2003
Posts: 280
From: Unknown

Quote:
Please replace the executable with this version: Wet3 test and try again. Let me know the result.


Just to confirm, the new executable fixes the problem for me too, thanks for the quick update!

Robert


_________________
Total Amiga (Archive) http://www.totalamiga.org

 Status: Offline
Profile     Report this post  
PEB 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 2-Jun-2005 22:24:12
#44 ]
Cult Member
Joined: 8-Mar-2003
Posts: 502
From: Unknown

@Vader

Yep, that was it. Too bad though---with the Run >nil launch, I was getting WB to do a 6 second warm boot; but without it, it takes about 20 seconds. Oh well, I guess its still faster than my wife's XP Box.

Thanks.

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Toaks 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 2-Jun-2005 22:54:49
#45 ]
Elite Member
Joined: 10-Mar-2003
Posts: 8042
From: amigaguru.com

peb:just set priority on the wet file last in the que of files to be started while loading wbstartup and u could try with a wait aswell but i doubt that will work.

u should not have this problem....try moving the addnetinterface line up a few lines aswell...


lots of things here

cheers


_________________
See my blog and collection website! . https://www.blog.amigaguru.com

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Chris_Y 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 3-Jun-2005 15:15:30
#46 ]
Elite Member
Joined: 21-Jun-2003
Posts: 3191
From: Beds, UK

@peb

You could also enable "suppress warnings" in the settings menu, however that will stop it updating for half an hour.

You could also try setting a static IP address rather than using DHCP.

I'll see if I can add a configurable delay before the first check.

Chris


_________________
"Miracles we do at once, the impossible takes a little longer" - AJS on Hyperion
Avatar is Tabitha by Eric W Schwartz

 Status: Offline
Profile     Report this post  
PEB 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 3-Jun-2005 20:13:12
#47 ]
Cult Member
Joined: 8-Mar-2003
Posts: 502
From: Unknown

@Chris
Quote:
I'll see if I can add a configurable delay before the first check.


That would be great. Thanks!

 Status: Offline
Profile     Report this post  
STRICQ 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 4-Jun-2005 18:40:39
#48 ]
Regular Member
Joined: 23-Mar-2003
Posts: 221
From: Colorado Springs, CO

@Chris_Y

See my comments over on the OS4Depot about some warnings that appear on the serial debug line when Wet fetches the weather data.


_________________
AmigaOne XE 800Mhz/1024MB
Radeon 9200 128MB
160GB HD/2x 4GB HD
SII0680 PATA133
Audigy 2
3Com 100Mb PCI Card

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Anonymous 
Re: Wet 3.0 released
Posted on 4-Jun-2005 20:43:20
# ]



Hi Ken,
I've put WET in my sub-docky. I don't why the IP loop-back won't
resolve, but it works fine there. I like the neat App icons! Nice
You gotta have an good umbrella in your dock!

Hi Chris,
Works fine as v2.0 did! I created a new directory in Sys:Locale
called KDET for all the data. KDET is my ICAO -- Detroit City Aiport.
I like the APP icon on WB. It's shows clear and nice!
Thanks! I like that umbrella a lot!

My sub-docky points to things need 'when I need them': WET, ACCESS, AmiDict,
AMRSS, AWEB, PicShow.

 
     Report this post  

Goto page ( 1 | 2 | 3 )

[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle