Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5630 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel

Who's Online
 39 guest(s) on-line.
 0 member(s) on-line.



You are an anonymous user.
Register Now!
 hUMUNGUs:  12 mins ago
 amigakit:  13 mins ago
 Rob:  17 mins ago
 eliyahu:  21 mins ago
 sTix:  30 mins ago
 uponthevoid:  30 mins ago
 bennymee:  45 mins ago
 OneTimer1:  51 mins ago
 fryguy:  1 hr 3 mins ago
 Spectre660:  1 hr 40 mins ago

software OS4   software OS4 : AmigaAmp 3.8
   posted by Templario on 9-May-2013 15:09:12 (1680 reads)
Available to download the latest version of AmigaAmp -- the AmigaOS4 music player! Version 3.8, this new version has the following improvements:
Automatically load the entire directory if no specific file is selected.
Fixed crash which occurred when shuffling playlist while playing.
Fixed bug which left files open after unsuccessful playback.
Updated catalog files.
Fixed handling of brackets in directory names.

Read more --->


Thanks Thomas for your fantastic music player.

Available for download at the official site:
http://www.amigaamp.de/index.html
    

Related Links
· More about software OS4
· News by Templario


Most read story about software OS4
Homebank 4.4 for AmiCygnix released

Last news about software OS4
Dir Me Up 3.96 released for AmigaOS 4.1!
Printer Friendly Page  Send this Story to a Friend

PosterThread
AmigaPapst 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 9-May-2013 18:59:29
#1 ]
Cult Member
Joined: 2-Nov-2003
Posts: 627
From: Amigavatikan

Good work, Tom!!!


_________________
AmigaOne X1000 1,8 Ghz/2 GB Ram + Radeon 6670 2 GB + AmigaOS4.1
A4000T CyberstormPPC 604e-200Mhz/060/128MB+CybervisionPPC 8MB + AmigaOS4
and anymore other Amigas...

 Status: Offline
Profile     Report this post  
stevieu 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 9-May-2013 19:38:41
#2 ]
Cult Member
Joined: 23-Apr-2003
Posts: 647
From: England, UK

Awesome! It has been my favourite player for a long time


_________________
A1200T - OS4.0,OS3.9: 603e PPC 200mhz,060 50mhz, 256mb ram, FastATA MK-III, BVision, 160gb,20gb HDDs

A1200 - OS3.1: Blizzard IV 030, 64mb ram, 400mb HDD

OS4.x - Flying the AMIGA flag

 Status: Offline
Profile     Report this post  
pavlor 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 9-May-2013 19:54:24
#3 ]
Elite Member
Joined: 10-Jul-2005
Posts: 8963
From: Unknown

Nice!

 Status: Offline
Profile     Report this post  
samo79 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 9-May-2013 21:16:52
#4 ]
Elite Member
Joined: 13-Feb-2003
Posts: 3381
From: Italy, Perugia

Excellent


_________________
BACK FOR THE FUTURE

http://www.betatesting.it/backforthefuture

Sam440ep Flex 800 Mhz 1 GB Ram + AmigaOS 4.1 Update 6
AmigaOne XE G3 800 Mhz - 640 MB Ram - Radeon 9200 SE + AmigaOS 4.1 Update 6

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Valiant 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 10-May-2013 4:28:41
#5 ]
Super Member
Joined: 22-Oct-2003
Posts: 1091
From: West of Eden, VT USA

It's getting better and better...with the addition of plugins TuneNet will get less and less use...


_________________
--
-=#Val#=-
Valiant@Camelot
<tsb>
<tsb>
Amiga 1000; Amiga 2000; Amiga 3000T; CD-TV; CD32;
AmigaOne-XE 800Mhz G4;Sam400ep 666Mhz;
AmigaOne X-1000 1.8Ghz PA6T-1682M

 Status: Offline
Profile     Report this post  
TrevorDick 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 10-May-2013 9:17:40
#6 ]
Elite Member
Joined: 30-Dec-2004
Posts: 2656
From: Wellington

Downloaded and installed. Plays 32-bit 7.1 surround sound audio very well!

Many thanks.

TrevorD


_________________
No, I don't need no reason, I'm just breezin'

 Status: Offline
Profile     Report this post  
eliyahu 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 10-May-2013 13:53:39
#7 ]
Super Member
Joined: 3-Mar-2010
Posts: 1778
From: Waterbury, Connecticut (USA)

@thread

another great release. i find i'm using this more and more and tunenet less and less.

-- eliyahu

Last edited by eliyahu on 10-May-2013 at 01:54 PM.


_________________
Multicore support is still a priority

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Nibunnoichi 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 10-May-2013 15:27:52
#8 ]
Cult Member
Joined: 18-Nov-2004
Posts: 950
From: Roma + Lecco, Italia

Poster: eliyahu Date: 10-May-2013 14:53:39

Quote:

another great release. i find i'm using this more and more and tunenet less and less.

Me too, many thanks to Thomas


_________________
Proud Amigan since 1987
Owner of various Commodore and a SAM440ep\OS4.1FE
See them on http://retro.furinkan.org/

 Status: Offline
Profile     Report this post  
gtmooya 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 10-May-2013 18:27:11
#9 ]
Regular Member
Joined: 8-May-2011
Posts: 285
From: Unknown

Thanks for the update, AAMP is great!


_________________
gtmooya's blog

 Status: Offline
Profile     Report this post  
NoelFuller 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 12-May-2013 8:49:16
#10 ]
Cult Member
Joined: 29-Mar-2003
Posts: 926
From: Auckland, New Zealand

So the last version I had was 3.3. After installing 3.8 I found I could no longer see any mp3 files. I can therefore play nothing. I also wonder about that faad.library. There is one dated 2004 and 3 binaries but no advice concerning where to put them, not that anything happening could be discerned. There is also a recent version of faad2 which extracts to simply faad. What to do with it?

So how do I get to see my mp3 files again? My efforts to play around with the pattern so far have come to nothing.

Noel

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Nibunnoichi 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 13-May-2013 14:01:00
#11 ]
Cult Member
Joined: 18-Nov-2004
Posts: 950
From: Roma + Lecco, Italia

@NoelFuller

Have you seen this? Maybe it helps you regarding faad.

Last edited by Nibunnoichi on 13-May-2013 at 02:01 PM.


_________________
Proud Amigan since 1987
Owner of various Commodore and a SAM440ep\OS4.1FE
See them on http://retro.furinkan.org/

 Status: Offline
Profile     Report this post  
Trixie 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 13-May-2013 16:46:03
#12 ]
Amiga Developer Team
Joined: 1-Sep-2003
Posts: 1742
From: Czech Republic

Quote:
I found I could no longer see any mp3 files.

Open Prefs, go to the last tab (System) and see if you have .mp3 in the file pattern list.


_________________
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!

AmigaOne X5000/020 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon RX 560 / ESI Juli@ / AmigaOS 4.1 Final Edition
SAM440ep-flex @ 667MHz / 1GB RAM / Radeon 9250 / AmigaOS 4.1 Final Edition

 Status: Offline
Profile     Report this post  
NoelFuller 
Re: AmigaAmp 3.8
Posted on 14-May-2013 3:59:35
#13 ]
Cult Member
Joined: 29-Mar-2003
Posts: 926
From: Auckland, New Zealand

All I had to do really was remove those pointy tags from around the word "default" but thanks.

Noel

 Status: Offline
Profile     Report this post  
[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle