Click Here
home features news forums classifieds faqs links search
5697 members 
Amiga Q&A /  Free for All /  Emulation /  Gaming / (Latest Posts)
Login

Nickname

Password

Lost Password?

Don't have an account yet?
Register now!

Support Amigaworld.net
Your support is needed and is appreciated as Amigaworld.net is primarily dependent upon the support of its users.
Donate

Menu
Main sections
Home
Features
News
Forums
Classifieds
Links
Downloads
Extras
OS4 Zone
IRC Network
AmigaWorld Radio
Newsfeed
Top Members
Amiga Dealers
Information
About Us
FAQs
Advertise
Polls
Terms of Service
Search

IRC Channel
Server: irc.amigaworld.net
Ports: 1024,5555, 6665-6669
SSL port: 6697
Channel: #Amigaworld
Channel Policy and Guidelines

Who's Online
16 crawler(s) on-line.
 8 guest(s) on-line.
 2 member(s) on-line.


 IRTheBorg,  Jasper

You are an anonymous user.
Register Now!
 Jasper:  1 min ago
 IRTheBorg:  4 mins ago
 billt:  5 mins ago
 KimmoK:  13 mins ago
 clint:  19 mins ago
 eliyahu:  25 mins ago
 Signman:  32 mins ago
 Everblue:  37 mins ago
 Ami603:  41 mins ago
 OlafS25:  1 hr 13 mins ago

Main : OS Desktop Screenshots : OS4.x Workbench Screenshots : Add Photo

[<   Previous  392  393  394  395  396  397  398  
Click image for fullsize

Rate this Photo


Click image for fullsize
AlephOne rendering issues
Description: On my X5K with a Southern Islands GPU and working W3D-SI installation, for whatever reason, I can never get Marathon (or any of the Marathon games) to render correctly. They always show up with odd colors. The menus are fine, the initial graphics are fine, but the game graphics themselves are all hosed.

Any ideas?

-- eliyahu


Submitter:  eliyahu - More Photos from eliyahu  
Last Update: 4-Nov-2019 Hits: 36
[ home ][ about us ][ privacy ] [ forums ][ classifieds ] [ links ][ news archive ] [ link to us ][ user account ]
Copyright (C) 2000 - 2019 Amigaworld.net.
Amigaworld.net was originally founded by David Doyle